- 21 Kasım 2022
- 247
- 47
- 19
-
- Konu Sahibi asyauugurr
bende oldugumu dusunmuyorum ama cok korkuyorum korktukca daha da gecikiyor ama buna engel olamıyorum.bu ay ayaklarımı hep soğuk suda tutmuştum acaba bunun etkisi olur mu sıcak tutmak gerekiyor diye biliyorum hamilelik olma olasılıgı yok degilmiRegl sadece hamilelikten kaynaklı gecikmez ki sen hamile değilsin zaten
Yok tabi ki stres etkiler, çıkar hamilelik düşüncesini kafandan hormonlarını etkiliyosun böylebende oldugumu dusunmuyorum ama cok korkuyorum korktukca daha da gecikiyor ama buna engel olamıyorum.bu ay ayaklarımı hep soğuk suda tutmuştum acaba bunun etkisi olur mu sıcak tutmak gerekiyor diye biliyorum hamilelik olma olasılıgı yok degilmi
bilmiyorum napicam gun icinde iyiyim ama aksam mahvoluyorum suan dört gün gecikti.üçüncü gününde sabah ilk idrarla erken gebelik test yapmıstım eger pzartesiye kadar olmazsam yine yaparım sanırım ama onu yapmak bile beni cok etkiliyorYok tabi ki stres etkiler, çıkar hamilelik düşüncesini kafandan hormonlarını etkiliyosun böyle
Yapmana gerek yok hamile değilsin. Pazartesiye kadar olmazsan doktora git adet düzensizliğim var diyebilmiyorum napicam gun icinde iyiyim ama aksam mahvoluyorum suan dört gün gecikti.üçüncü gününde sabah ilk idrarla erken gebelik test yapmıstım eger pzartesiye kadar olmazsam yine yaparım sanırım ama onu yapmak bile beni cok etkiliyor
çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız.çok sağolunYapmana gerek yok hamile değilsin. Pazartesiye kadar olmazsan doktora git adet düzensizliğim var diye
aslında beni bi korkutan sey de insanların gec dollenme olayı demesi öyle bir sey var sa ne zaman belli olurYapmana gerek yok hamile değilsin. Pazartesiye kadar olmazsan doktora git adet düzensizliğim var diye
hayır abl öyle değil ben eski adet düzenimi yazdım bu anlattıgım olay 6 temmuzda yaşandı erkek arkadaşımla içime girdi ve çıktı üç saniyleik bir şeydi ben korktuğum için geri çekildim ve bosalma olmadı aynı zamanda ıslak da değildik ve ondan sonra adet olmadım. 14 Temmuzu gösteriyordu uygulama 2 gün gecikince kadet test yaptım negatif 3.gün işk idrarla erken gebelik yaptım o da negatif cıktıGeç döllenme için adet olmaman gerek 2 kere adet olmuşsun hamile olma ihtimalin yok
sanırım yanlış yazmışım.İlk yazdığından öyle anlaşılmıyor. İlişki üzerinden 14 gün geçince testte belli olur
yani boşalma olmayan ve sadece iki saniye süren bir şeyin ihtimali varmıdırİlk yazdığından öyle anlaşılmıyor. İlişki üzerinden 14 gün geçince testte belli olur
teşekkür ederiiimmTamam 2 gün sonra tekrarlarsın testi çok kafana takılırsa ama ihtimal çok düşük hamile değilsindir bence