tatlım benim bildiğim kadarıyla adet döneminde saç boyamak, tüylerini almak gibi durumların dinen yapılması pek uygun değil.ama tabi bu işin takva boyutu.yoksa günah diye birşey yok günah değil sadece adet döneminde insan vücudundaki tüy kıl saçların zayıf olduğunu duydum.
şimdi boyatıyı mı boyatmayı mı:82: yani doğru dinen uygun değil de şimdi boyatmazsam daha da boyatamam ankara dışında da boyatmak istemiyorum şehir dışında okuyorum..
ben adetken röfle yaptırmıştım dipleri turuncu olmuştu ama adetten mi kuaförden mi hala bilemiom... aman hiç riske atma keşke yaptırmasaydım demektense sonra boyatırsın
Günahini sevabini bilmem ama tutmamasi gibi bir sey söz konusu degil. Vücut sicakligi düstügü icin tutmaz diyorlar ama vücut sicakligi ne kadar düsebilir ki... 5 derece birden düsecek hali yok ya. Kendimden örnek vereyim boyadim bir fark göremedim.
ben adetken röfle yaptırmıştım dipleri turuncu olmuştu ama adetten mi kuaförden mi hala bilemiom... aman hiç riske atma keşke yaptırmasaydım demektense sonra boyatırsın
Genelde benimde boyalarım regl dönemime denk geliyor. Şimdiye kadar bi sorunla karşılaşmadım boya gayette güzel tutuyor.Dier günlerden farkı yok tabi bende bu böyle herkese görede değişebilr canım bilemiyorum ama regl döneminde saçın boya tutmama konusu bana biraz saçma geliyor