• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Regl dönemindeyken saç boyanmaz mı?

bussraca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
660
2
46
Ankara
kızlar yarın saçımı boyatacaktım ilk defa ve malesef hasta oldum:P adetken saç boyanmaz diyorlar öyle mi?

tatlım benim bildiğim kadarıyla adet döneminde saç boyamak, tüylerini almak gibi durumların dinen yapılması pek uygun değil.ama tabi bu işin takva boyutu.yoksa günah diye birşey yok günah değil sadece adet döneminde insan vücudundaki tüy kıl saçların zayıf olduğunu duydum.

Daha önce de açıldı bu konu
Boya tutmaz derler ama ben de en son boyadığımda regl dönemimdeydim gayet güzel tutmuştu canım

şimdi boyatıyı mı boyatmayı mı:82: yani doğru dinen uygun değil de şimdi boyatmazsam daha da boyatamam ankara dışında da boyatmak istemiyorum şehir dışında okuyorum..

ben adetken röfle yaptırmıştım dipleri turuncu olmuştu ama adetten mi kuaförden mi hala bilemiom... aman hiç riske atma keşke yaptırmasaydım demektense sonra boyatırsın

canım tutup tutmamasını bilmiyorum ama günah diyolar bnce riske atma kendini bekle bitene kadar

Günahini sevabini bilmem ama tutmamasi gibi bir sey söz konusu degil. :51: Vücut sicakligi düstügü icin tutmaz diyorlar ama vücut sicakligi ne kadar düsebilir ki... 5 derece birden düsecek hali yok ya. Kendimden örnek vereyim boyadim bir fark göremedim.

ben adetken röfle yaptırmıştım dipleri turuncu olmuştu ama adetten mi kuaförden mi hala bilemiom... aman hiç riske atma keşke yaptırmasaydım demektense sonra boyatırsın

Kuaför beceremiyor sucu adete atiyor. Adet dönemi disinda da insan böyle sorunlarla karsilasabiliyor, tamamen kuaför hatasi yani.

ayy 1-2 saate gitcem kuaföre kızlar madem tutar diyosunuz:) acaba kuaföre adetliyim demesem mi yapamazsa adetlisin die bahane mi uydurur ki:P

evet kızlar son uyarıları ve önlemleri alayım:)

Genelde benimde boyalarım regl dönemime denk geliyor. Şimdiye kadar bi sorunla karşılaşmadım boya gayette güzel tutuyor.Dier günlerden farkı yok tabi bende bu böyle herkese görede değişebilr canım bilemiyorum ama regl döneminde saçın boya tutmama konusu bana biraz saçma geliyor

Back