Regl olunca sütünüzde azalma olmadı mı ? İnşallah yaBen bu tarz bisey yasamadim acikcasi ama hemen duzelir insallah. 4 sy sonra regl.oldum ben dogumdan.
Bariz bi fark hissetmedimRegl olunca sütünüzde azalma olmadı mı ? İnşallah ya
Emziriyorum bol bol inşallah eskiye döner saolunBariz bi fark hissetmedim
Zaten ilk 50 gun dogum sonrasi kanama akinti sürdü. Ilk regl bebegim 4 aylikken oldu.ve herhangi bisey hissetmedim fark adina
Bol bol emzirin ten temasi yapin cok ufak daha meme reddi yada sut gelmiyo az diye dusunup bebeis uzaklasmasin
Bende doğumdan 1 yıl sonra oldum regl oluncada sıkıntı da yaşamadım. Ama regl zamanları azalma geçici diye biliyorum.Merhaba kızlar 37 günlük bir bebeğim var başlarda sütüm gayet iyiydi ama 3 gün önce regl oldum ve 3 gündür azaldı baya sebebi nedir acaba regl mi sebep oldu buna regl bitince eskisi gibi olurmu çok tasalanıyorum lütfen yardım ::((
İnşallah ya :Bende doğumdan 1 yıl sonra oldum regl oluncada sıkıntı da yaşamadım. Ama regl zamanları azalma geçici diye biliyorum.
İnşallah sağolunRegl dönemi sütün tadında değişiklik olabiliyor diye duydum ama regl döneminde sütte azalma diye bir şey hiç duymadım, okumadım ve yaşamadım. Bol bol su içmeyi ihmal etmeyin. Vakit buldukça uyuyup dinlenmeye çalışın. Bazen oturup yemek yemeye vaktiniz yoksa da kuruyemiş, kurumeyve gibi şeyler atıştırmaya çalışın ve bol bol emzirin. Bir sorun yaşamazsınız inşallah.
Peki geri çoğalır mı yaRegl dönemi sütte azalma olduğunu duymuştum instagramda 1 2 tane doktordan
Tabi çoğalır o dönem öyledir. Kendinizi üzüp kasmayın sütünüz daha çok azalmasınPeki geri çoğalır mı ya
Siz daha regl olmadiniz, 6 hafta aralikli kanama oluyorMerhaba kızlar 37 günlük bir bebeğim var başlarda sütüm gayet iyiydi ama 3 gün önce regl oldum ve 3 gündür azaldı baya sebebi nedir acaba regl mi sebep oldu buna regl bitince eskisi gibi olurmu çok tasalanıyorum lütfen yardım ::((
Aralıklı kanamam oldu ama 3 gün önce ağrılı şekilde ve yoğun devam eden kanamam var doktorum regl dedi .(Siz daha regl olmadiniz, 6 hafta aralikli kanama oluyor
Çok teşekkür ederimTabi çoğalır o dönem öyledir. Kendinizi üzüp kasmayın sütünüz daha çok azalmasın
Benim de olmustu, doktorum 42 gun icindekiler regl degil demistiAralıklı kanamam oldu ama 3 gün önce ağrılı şekilde ve yoğun devam eden kanamam var doktorum regl dedi .(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?