Regl döneminde süt azalması

gizmytp

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
530
146
23
Merhaba kızlar 37 günlük bir bebeğim var başlarda sütüm gayet iyiydi ama 3 gün önce regl oldum ve 3 gündür azaldı baya sebebi nedir acaba regl mi sebep oldu buna regl bitince eskisi gibi olurmu çok tasalanıyorum lütfen yardım ::((

Ben bu tarz bisey yasamadim acikcasi ama hemen duzelir insallah. 4 sy sonra regl.oldum ben dogumdan.

Regl olunca sütünüzde azalma olmadı mı ? İnşallah ya
Bariz bi fark hissetmedim
Zaten ilk 50 gun dogum sonrasi kanama akinti sürdü. Ilk regl bebegim 4 aylikken oldu.ve herhangi bisey hissetmedim fark adina
Bol bol emzirin ten temasi yapin cok ufak daha meme reddi yada sut gelmiyo az diye dusunup bebeis uzaklasmasin

Emziriyorum bol bol inşallah eskiye döner saolun

Bende doğumdan 1 yıl sonra oldum regl oluncada sıkıntı da yaşamadım. Ama regl zamanları azalma geçici diye biliyorum.

Regl dönemi sütün tadında değişiklik olabiliyor diye duydum ama regl döneminde sütte azalma diye bir şey hiç duymadım, okumadım ve yaşamadım. Bol bol su içmeyi ihmal etmeyin. Vakit buldukça uyuyup dinlenmeye çalışın. Bazen oturup yemek yemeye vaktiniz yoksa da kuruyemiş, kurumeyve gibi şeyler atıştırmaya çalışın ve bol bol emzirin. Bir sorun yaşamazsınız inşallah.

İnşallah sağolun

Regl dönemi sütte azalma olduğunu duymuştum instagramda 1 2 tane doktordan

Siz daha regl olmadiniz, 6 hafta aralikli kanama oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…