Saç Rengi ve Saç Boyama Regl döneminde röfle yaptırmak?

candost17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.140
4
66
Diğer
Arkadaşlar ben röfle yaptırmak istiyorum ama adet döneminde yaptırmanın bir sakıncası olur mu? Bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim.

evet olur, adet döneminde çok hassas olduğun için rengini aslında beğeneceksen o gün beğenmeyebilir ve kuaförü dövebilirsin o sinirle :)

bunun dışında bir zararı olmaz:)

şaka bir yana dini açıdan soruyorsan eğer (abdest vs.)bunu en güzel alo fetva hattını arayıp sormak, oradaki hocalar sana söyler...

şaka bir yana dini açıdan soruyorsan eğer (abdest vs.)bunu en güzel alo fetva hattını arayıp sormak, oradaki hocalar sana söyler...

Hımmm öyle bir hat mı varmış... Tamam sorayım. Forumda saç boyamanın dini açıdan sakıncalı olduğuna değinilmiş ama röfleyle ilgili bişey bulamadım. Hani röfle tam boya gibi bir işlem değil ya, ben de bu konuyu açma gereği duydum.
Teşekkürler..

röfleli saç kullanan biri olarak adetten bir hafta önce yada adetin bittikten bir hafta sonra yaptırmanı tavsiye ederim.....adet döneminde renk güzel olmaz ve kızıllık kalır derlerdi inanmazdım 2 defa başıma geldi artık dikkat ediyorum...hormonlar ve vücut ısısıyla alakalıymış .....

Regl dönemindeyken boya yapılmıyorsa o zaman boyalı saça abdest de tutmaz...ama kadınların geneli saçlarını boyadığı için fetvalar hemen boyadan birşey olmaz yönünde oluyor...bence çok ikiyüzlüce...

regl döneminde saç boyatılmaz ama sebebi şöyle ki;adetliyken vücut normalden daha hassas ve daha sıcak oluyor ve bu yüzden saç deriside sıcak olduğu için tam net renk olmıcağı için boyatılmazmış

Adet hemen bittikten sonra yapılsa o dediğin olumsuz durum yine de olur mu acaba? Ben düğün için yaptıracaktım çünkü,biter bitmez düğün :)
Biter bitmez yaptırıp da olumsuz sonuç alan var mı acaba?

Son düzenleme:
bence bittikten hemen sonra boyatılabilir çünkü hormonlar adetten bitince normale dönüyor yani
ben senin yerine olsam düğün günü boyatırım saçlarımı yaptırmadan önce

kuaförüm kızıl-bakır tonların regl döneminin 4.-5. gününde yapılmasını sarı-kahve tonlarınsa reglden sonra yapılmasını tavsiye etmişti.

adet döneminde yaptırma çünkü bu dönemde vücut aşırı hassaslaştığı için boyanın kokusu bile daha fazla rahatsız ediyor,
ve boyanın başını daha çok yaktığını hissediyorsun. adet dönemin bittikten birkaç gün sonra yaptırman en mantıklısı.

Bugün 5. günüm ve çok az akıntım oluyo şu an, abdest alıp perşembe boyatsam ? Açılcak saçım, renginde bi sorun olur mu ?

hımmm demek ondan benim adet dönemlerindeki boyamalarımda hep kızıllık oluo ...aklımda bulunsunn..sonrada o kızıllığı gidermek için mafoluorum yaff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…