Regl döneminde makat kanama sancı ilişki sırası makat sancısı regliyken ve pms döneminde dışkı yapamama

Loveyrdram

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2023
141
-33
Bu konulardan dolayı doktora gittim ve nerdeyse üç senedir çocuğum olmuyor ilaçlı emar verdi birşey gözükmüyor dedi emarın raporu çıkmamış dedi şimdi baktığımda rapor çıkmış anlayan bilgisi olan varsa yardımcı olup içime su serpebilirmi malum devlet hastanesi 2 hafta sonraya randevu alabildim içim içimi yiyor bilgisi olan yardımcı olabilirse çok çok sevinirim Allah herkese şifa versin

Aynı durumu bende yaşıyorum bir yıldır önceden böyle şikayetim yoktu. Bir yıldır her adet dönemi öncesi kabızlık ve tuvalete çok zorlanma ve hemoroid sorunu yasiyorum

Aynı durumu bende yaşıyorum bir yıldır önceden böyle şikayetim yoktu. Bir yıldır her adet dönemi öncesi kabızlık ve tuvalete çok zorlanma ve hemoroid sorunu yasiyorum
Ay gercekten korkunç bi durum foktora gitmelisin derin endometriosis yada miyom olabiliyormuş benim ne var bilmiyorum ama

Ay gercekten korkunç bi durum foktora gitmelisin derin endometriosis yada miyom olabiliyormuş benim ne var bilmiyorum ama
İkinci çocuk istiyorum ya olmazsa diye korku saldı içimi. Seninde regl döneminden önce kabızlık gaz makat acıması kanama oluyor mu regl olduğumda geçiyor benim. Diğer regl öncesi yine başlıyor

İkinci çocuk istiyorum ya olmazsa diye korku saldı içimi. Seninde regl döneminden önce kabızlık gaz makat acıması kanama oluyor mu regl olduğumda geçiyor benim. Diğer regl öncesi yine başlıyor
Doktora gidince mutlaka bilgilendirir misin benidr daha önce doğum yaptın mı ve çikolata kistin var mı

Doktora gidince mutlaka bilgilendirir misin benidr daha önce doğum yaptın mı ve çikolata kistin var mı
Evet tabi herkes anlamıyormuş tabi bu hastalığı doçent buldum ona gittim elle muayene ve ultrasonda birsey gözükmediğini söyledi 16 yaşımdan beri çikolata kistim oluyor öncedrn daha büyük oluyordu şuan 22 yaşındayım 2 cm falan oluyor hep bazen olmuyorda 3 senedir evliyim çocuğumuz olmuyor herşeyimizin normal olduğunu söyleyip duruyorlar bakalım pzt öğrenicez sonuçları ama benim reglye bir iki gün kala başlıyor regliyken mahvedip acillik yapıyor idrar yaparken bile makata sancı oluyor tuvalet hele hic yapamıyordum

Çok geçmiş olsun. Benide bilgilendir olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…