- 12 Temmuz 2022
- 25.101
- 3
- 89.701
- 528
- Konu Sahibi Orangegreysky
-
Acilden giriş yaptırın belki acınızı orda dindirebilecek bir işlem uygularlar. Ama tahlil regl iken verilmiyor diye biliyorum benHanımlar selam. 2 gündür felaket böbrek ağrısı çekiyorum birkaç saattir felaketin felaketi olmaya başladı yürüyemiyorum bile. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi bilmiyorum yanma vs yok ama her türlü idrar tahlili alınır sanırım böbrek olduğu için konu. Ama regl dönemindeyim ve 2.günüm yani yoğun gelmeye devam ediyor. İdrar tahlili alınır mı? Bitmesini beklersem de ölecekmişim gibi bir ağrı
Ben o şekilde tahlil vermiştim.Hanımlar selam. 2 gündür felaket böbrek ağrısı çekiyorum birkaç saattir felaketin felaketi olmaya başladı yürüyemiyorum bile. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi bilmiyorum yanma vs yok ama her türlü idrar tahlili alınır sanırım böbrek olduğu için konu. Ama regl dönemindeyim ve 2.günüm yani yoğun gelmeye devam ediyor. İdrar tahlili alınır mı? Bitmesini beklersem de ölecekmişim gibi bir ağrı
Başka bir siteden baktım biri verilir ben verdim demiş biri verilmez demiş emin olamadım ama en kötü kan tahlili yaparlar bi şey çıkar mı bilmesem de. Kıpırdayamıyorum şu an yıkanmak hak getire az önce salondan odaya iki kişinin koluna girerek gittimBen o şekilde tahlil vermiştim.
Tahlili vermeden önce iyice temiz bir şekilde yıkanın hemen alın madem ağrıniz çok beklemeyin.
Geçmiş olsun.
Almadılar evet, taş ağrısı dedi doktor idrardan atılabiliyor ama her türlü kanlı gelecek dediKist mi var acaba ?
Biz almiyoruz idrar testi regl ise bayanlar. Türkiyede farkli degildir diye düşünüyorum
Cok gecmis olsun
Cok kötü agridir. Yasamadim ama esimde bobrek tasi sorunu var. Fitil seklinde agri kesici disinda birsey rahatlatiyor. Vermediler mi agri kesici ?Almadılar evet, taş ağrısı dedi doktor idrardan atılabiliyor ama her türlü kanlı gelecek dedi
Böbrek taşı olabilir mi? İdrar yolu enfeksiyonun böbreğe vurcak kadar ağrısa idrar yaparken çok yanardı. Tomografi istemeni öneririm. Böbrek taşını genelde bilemiyorlarHanımlar selam. 2 gündür felaket böbrek ağrısı çekiyorum birkaç saattir felaketin felaketi olmaya başladı yürüyemiyorum bile. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi bilmiyorum yanma vs yok ama her türlü idrar tahlili alınır sanırım böbrek olduğu için konu. Ama regl dönemindeyim ve 2.günüm yani yoğun gelmeye devam ediyor. İdrar tahlili alınır mı? Bitmesini beklersem de ölecekmişim gibi bir ağrı
Hanımlar selam. 2 gündür felaket böbrek ağrısı çekiyorum birkaç saattir felaketin felaketi olmaya başladı yürüyemiyorum bile. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi bilmiyorum yanma vs yok ama her türlü idrar tahlili alınır sanırım böbrek olduğu için konu. Ama regl dönemindeyim ve 2.günüm yani yoğun gelmeye devam ediyor. İdrar tahlili alınır mı? Bitmesini beklersem de ölecekmişim gibi bir ağrı
amin çok sağ olun.Çok çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifanızı versin
Serum yaptılar hafifletti ağrıyı. Sabah tekrar gideceğim.Cok kötü agridir. Yasamadim ama esimde bobrek tasi sorunu var. Fitil seklinde agri kesici disinda birsey rahatlatiyor. Vermediler mi agri kesici ?
Öyleymiş evet idrarda kan görsek taş düşürüyorsun denebilir ama şu an her türlü kan çıkacağı için anlayamayız dedi. Ultrasonla bakılacakİdrara kan karışacağı için test sonucu hatalı olur diye düşünüyorum. Ama durumunuz biraz özel olduğu, rutin test olmadığı için yapabilirler. En kötü kan tahlili yapılır crp bakılır. Enfeksiyon varsa anlaşılır.
Taş ağrısı dedi evetBöbrek taşı olabilir mi? İdrar yolu enfeksiyonun böbreğe vurcak kadar ağrısa idrar yaparken çok yanardı. Tomografi istemeni öneririm. Böbrek taşını genelde bilemiyorlar
Benim sadece tomografide çıkıyor taş. Bol sıvı al. Sıcak su torbası bi nebze ağrıyı hafifletiyor. Çeken bilir acısını. Çok geçmiş olsunamin çok sağ olun.
Serum yaptılar hafifletti ağrıyı. Sabah tekrar gideceğim.
Öyleymiş evet idrarda kan görsek taş düşürüyorsun denebilir ama şu an her türlü kan çıkacağı için anlayamayız dedi. Ultrasonla bakılacak
Taş ağrısı dedi evetultrason istedi önceliğim ultrasondur yaşın genç tomografide rasyasyon yüklenme, ultrasonda da çıkar dedi ama bu saatte özellerde çoğunlukla olmaz, yarın gel dedi. Sabahtan gideceğim tekrar
Valla birkaç gündür hafif ağrım var ama su içmemişimdir deyip suya yöneldim hep. Bugün akşama doğru ağlattı ne kalkabildim ne oturabildim rezalet bir şeymiş eğer taşsa cidden. Daha önce enfeksiyon geçirmiştim o da ağrılı ama böyle değildi o yüzden bana taş daha mümkün görünüyorBenim sadece tomografide çıkıyor taş. Bol sıvı al. Sıcak su torbası bi nebze ağrıyı hafifletiyor. Çeken bilir acısını. Çok geçmiş olsun
Leş gibi bir şeymiş cidden amaaan durduk yereÇok geçmiş olsun orange taş ağrısı berbat bir ağrıdır. Sıcak tutmaya çalış böbreklerinin üstüne sıcak havlu koy iyi geliyor gerçekten.
Bolca zıplamak evet çok ağrıtıyor ama taşın hareket etmesine yardım ediyor.
Benim düşürmem 3 gün kadar sürüyor. Asla yatamam oturamam. Gece gündüz elimde sıcak su torbasıyla evin için volta atarım. Günde 5 6 kere acile gittiğim oldu. En son morfin verdiler. O bile fayda etmedi. Taş olduğu kesinleşince bol bol zıplaValla birkaç gündür hafif ağrım var ama su içmemişimdir deyip suya yöneldim hep. Bugün akşama doğru ağlattı ne kalkabildim ne oturabildim rezalet bir şeymiş eğer taşsa cidden. Daha önce enfeksiyon geçirmiştim o da ağrılı ama böyle değildi o yüzden bana taş daha mümkün görünüyor
Sıcak suyu direkt koymak zararlı sanırım. Kardesimde de olmuştu. Kan tahlili ve röntgen de çıkmamıştı. En son tomografide çıktı. Bol su içinamin çok sağ olun.
Serum yaptılar hafifletti ağrıyı. Sabah tekrar gideceğim.
Öyleymiş evet idrarda kan görsek taş düşürüyorsun denebilir ama şu an her türlü kan çıkacağı için anlayamayız dedi. Ultrasonla bakılacak
Taş ağrısı dedi evetultrason istedi önceliğim ultrasondur yaşın genç tomografide rasyasyon yüklenme, ultrasonda da çıkar dedi ama bu saatte özellerde çoğunlukla olmaz, yarın gel dedi. Sabahtan gideceğim tekrar
Kaç kere düşürdüm, ameliyatını bile oldum. Allah düşman başına vermesin derim. Bol bol su iç ama tuvalete hemen çıkma beklet biraz öyle çık. İdrar basıncı debisi artıyormuş öyle taşın düşmesine yardımcı olabilir. Bol bol ip atlamanı öneririm. Gilaburu felan diyorlar ama midene yazık asla bir etkisi yok.Leş gibi bir şeymiş cidden amaaan durduk yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?