regl dönemimde sancı çeken bayanlar

benim de çok ağrım olur

ama bi doktorla görüşmüştüm yumurtalıkları kistik olanlarda çok ağrı olurmuş sizlerin böyle bi durumu varmı

Benim şuanki halim..
Aman yarabbim bu nasil bişey böyle

Beni yumurtalik agrisindan cok mide agrisi ve kabizlik mahvediyor afedersiniz wc ye cikma ihtiyacim oldugunda sanki bicaklar saplaniyor oraya. Hele midem yüzünden iki buklum kalıyorum. Forumda biri yazmıştı nane kimyon kaynatıp icilmesini onu uyguluyorum biraz daha hafifletiyor. Bu son adetimde yatmadan bu cayi ictim icine bal da kattim sonra yelek ve corap giyip yattim sabah kalktigimda hicbiseyim kalmamisti bundan sonra böyle uygulayacagim bakalım.

benim de çok ağrım olur

ama bi doktorla görüşmüştüm yumurtalıkları kistik olanlarda çok ağrı olurmuş sizlerin böyle bi durumu varmı

ben gittim bu yüzden doktora bişey çıkmadı olabilir normaldir bazı bayanların çok ağrısı olur bazılarındsa hiç olmaz dedi bana :37:

yalnız degilmişim:1::1:
dogum kontorl hapı kullanmak iyi geliyor
evlendigimden beri ilk defa bu kadar agrılı oldu bu ay
sonuç hastane 1 serum 3 igne:27:

Hastanenin acil bölümüne gidip ağrı kesici iğne olmadan geçmiyor
Üstelik de çalışıyorum
Sürekli istifra ediyorum
Ter basıyor aynı anda titreme de geliyor ölsem keşke diyorum 14 yasından beri böyle 33 yasındayım
benim ilk gün sıkıntı oluyor
bunun yanında psikolojik çöküntü de yaşıyorum of cok fena

ilk 2 gün ağrıdan ölüyorum :( Öyle bi ağrı, öyle bi sancı ki anca yaşayanlar bilir.. Artık ağlıyorum :( Ama ne yapalım Allah dermansız dert vermesin.. En azından bi gün sonra geçeceğini biliyorum o da bişey :)

Benimde çok fenaa geçiyor ağrılı ve arkadaın dediği gibi miğde bulantısı öğürme sanki hamileyimm...:19: Mutfağa giremiyorum yaaa...
Evlenince geçer diyodu hemşireler ve doktorlar....:20:
şimdi onlara sesleniyorum hani geçicektiiiiii:84: :84: :20: :20:
Azaldı sadece şimdide doğum yapınca geçer çözümünü bulduu yok beee kader bu :5: çekicez canlarım:19::19:
Bazı arkadaşlarım var hiç ağrı yok anlamıyorum bile diyo yaaa:84::84:
Benide ağrı kesici içiyorum b citamin eksiklği ve kansızlık var oda yapıyomuş bide b vitamini alıyorum sıcak bol şkerli şerbette çok rahtalatıyo sonrada güzelce giyinip yatıyorum ii geliyo tabi işteyken kıvranıyosun o başka:5: :5:

merhaba

bende bu konudan çok dertliyim..Her ay 1 gün raporluyum :( müdürüme bile artık açık açık anlatmak zorunda kaldım rahatsızlığımı..Her ay 1 gün raporlu olmam göze batmasın diye..İlk gördüğüm an majezik sonra buscopan sonra serum..Bikaç aydır değişmeyen sıralama..
Doktora gittim kist yok bişey yok..Banada dedikleri aynıydı bazı kadınlarda böyle..Benim rahmetli ananemin tırnakları morarırmış da sesini çıkaramazmış o zamanlar iğne serum falanda yok tabi..

Bi çözümü varsa bana da anlatın arkadaşlar..İlaç içtiğim için 2 buçuk gün sürüyo bitiyo..Artık regl günlerim yaklaştıkça benimde korkum artıyo :( Eşimde bi sen mi böyle oluyosun diyo ablası var onda hiç yaşamamış böyle acile gitmeyi falan sinir oluyorum :-//

Çok basit kızlar ilk olarak üşütmemeye dikkat etcez. özellikle regl e bi kaç gün kala terliksiz yada çorapsız yere basmıycaz. ağrı oluncada sıcak bi ballı süt ve ayaklara sıcak su torbası ohh.ben yıllardır geçmeyen ağrılarımdan kurtuldum böyle.kime dediysem de faydasını gördü.yalnız fayda görmeyen bi ark vardı dr.a git dedim gitti kist çıktı aman dikkat dr. u ihmal etmeyelim

benimde aşırı ağrılı oluyordu ve çok kusuyordum işe gelemiyordum ilk gün
iştekilere karnım ağrıyo deyince ishal oldum sanıyolardı :9: sonra mecbur bende anlattım kasıklarım ağrıyo diye
kendimi camdan atasım gelirdi öleyim diye dua ederdim hep :50:
sonra bi kaç aydır doğum kontrol hapı kullanmaya başladım yasmin
doktor %60 a kadar azaltıcak ağrını demişti bende o ağrının %60 ı bile çekilemez demiştim
ama sonuç olarak artık hiç bi gıdım bile ağrı olmuyor
hem de dkh kan kaybını aza indiriyor insan halsizde kalmıyor

benimde aşırı ağrılı oluyordu ve çok kusuyordum işe gelemiyordum ilk gün
iştekilere karnım ağrıyo deyince ishal oldum sanıyolardı :9: sonra mecbur bende anlattım kasıklarım ağrıyo diye
kendimi camdan atasım gelirdi öleyim diye dua ederdim hep :50:
sonra bi kaç aydır doğum kontrol hapı kullanmaya başladım yasmin
doktor %60 a kadar azaltıcak ağrını demişti bende o ağrının %60 ı bile çekilemez demiştim
ama sonuç olarak artık hiç bi gıdım bile ağrı olmuyor
hem de dkh kan kaybını aza indiriyor insan halsizde kalmıyor

Bu doğum kontrol hapı kullanmak genç kızken bi sakıncası olur mu ?
Cahilliğime verin :1: :1:

bugün 3.günüm ve hala ağrıdan kıvranıyorum ne denediysem geçmiyor artık ağrı kesicilere bağışıklık kazandım onlar bile kesmiyor bide hafif olanlarından bile içmiyorum ama yok hala ağrıyor olsa bir dert olmasa bir dert olmayınca sinir stresten ateş basmasından krizlere giriyorum olunca da ağrıdan kadın olmak çok zor :14:

her ay bana evlenince geçer, çocuk doğurunca geçer diyen sevgili büyüklerimi saygıyla anıyorum, beni gereksiz beklentilere sokup duygularımla oynadı alçaklar :ssz:

Adet sancılarımı özleyeceğim aklımın ucundan geçmezdi beterin beteri varmış adet sancısı neymiş diyorum şimdi ayda 3 gün yerlerde yuvarlanmaya hayattan kopmaya razıyım. Şu adını bile telaffuz edemediğim şeyi alıp adet sancılarımı versinler bana seve seve çekerim!

Bu doğum kontrol hapı kullanmak genç kızken bi sakıncası olur mu ?
Cahilliğime verin :1: :1:

sadece korunma amaçlı değil tedavi amaçlı da kullanılıyor
doktora gitsen hem bi güzel muayene etsin ne var ne yok hemde tavsiye ederse dkh kullanırsın

sadece korunma amaçlı değil tedavi amaçlı da kullanılıyor
doktora gitsen hem bi güzel muayene etsin ne var ne yok hemde tavsiye ederse dkh kullanırsın

Ettiler çıkmıyo doğaldır diyip gönderiyolar

dün göbeğimde kızarıklık vardı görünce bi anda böyle oldum :53: bune diye kızarıklığın sebebi bütün gün çektiğim karın ağrısı karnıma sıcak su koydum pet şişedeydi tenime hiç değdirmedim ama o ağrıyla sıcak suyun beni yaktığını bile anlamamışım heralde su toplamış bide uyuyuncamı oldu acaba diyorum ama uyurkende o kadar çok sıcak değildi :52: karın ağrısı yüzünden 1. derece yanık sahibi oldum bide :52:

Ayni aciyi bende cekiyorum her ay :(. Ilk 3 gun kalkamiyorum yataktan. Agrikesici kullanmayi tercih etmiyorum ama calistigin icin mecbur. Evde oldugumda ise yatiyorum. Sicak su torbasiyla ayaklarimi isitiyorum. Benim halam bana kekik kaynatmisti balli. Etkisini hemen gosterdi. Denemeni tavsiye ederim

Back