regl dönemimde sancı çeken bayanlar

smileyy

çok cahilsin keşke ölsen canım :)
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
1.598
906
323
her ay aynı ağrıları çekmekten bıktım usandım sürekli geçmek bilmeyen sancılar ilaç almadan geçmeyen ağrılar ilk 3 gün uyku uyuyamıyorum ağrılardan

Benimde ağrılı olur ama 2. gün ağrıya bağışıklık kazanıyorum galiba ağrıyo ama takmıyorum aniden bi vuruyo ahh diyorum noldu diyolar bişeyde diyemiyorum..

Benimde ağrılı olur ama 2. gün ağrıya bağışıklık kazanıyorum galiba ağrıyo ama takmıyorum aniden bi vuruyo ahh diyorum noldu diyolar bişeyde diyemiyorum..

geçmiş olsun benimde 1 günü atlattıktan sonra ağrıyor ama ilk günkü gibi değil çok zor kadın olmak

geçmiş olsun benimde 1 günü atlattıktan sonra ağrıyor ama ilk günkü gibi değil çok zor kadın olmak

Gerçekten zor ya herşey bizim sırtımızda.

Bende bazen feci ağrı oluyo bazen hiç olmuyo öylede garip bişey işte

bende öyleyim...ilk iki gün sancıdan ağlıyorum...
ağrı kesici almadan geçiremiyorum regl dönemini...
bir kaç seferdir bir arkadaşımdan öğrendiğim şeyi yapıyorum çok fayda gördüm...
hani şu grip olduğumuzda içtiğimiz tozlar varya suya döküp içiyoruz...tylol hot, veya vermidon hot gibi... onu içiyorum, sonra yatıyorum, kalın bir battaniye örtüp terliyorum,bi yandan ağrımda geçiyor içtiğim tozun etkisiyle... sonra direk ılık bir duş alıyorum...öyle bir sakinleşiyorum ki, ağrı tamamen geçiyor, ve bütün regl stresini atıyorum üzerimden...tavsiye ederim...

her ay aynı ağrıları çekmekten bıktım usandım sürekli geçmek bilmeyen sancılar ilaç almadan geçmeyen ağrılar ilk 3 gün uyku uyuyamıyorum ağrılardan

helee benim Allahım yok öyle bişey o ilk gün dünya bana dar uyusam agrıdan uyuyamıyorum bile 2 3 majesik anca geciriyor bıktım artık !!

Kızlar Merhaba. .. benimde sancılı geçen regl donemim var ama ben çözümü buldum. KARANFİL. :) kaynatıp suyunu içiyorum yarım saat içinde geçiyor. Gun içinde 3 4 kez yapıp içiyorum diğer günler de ağrısız geçiyo. Tavsiye ederim.

ADAÇAYI tavsiye ediyorum regl dönemini acayip düzenliyo benim ağrım olmadığı için ağrı konusuna iyi gelir mi bilmem ama denemende fayda var

Regl olmadan 3 gun once bas agrim baslar. Aprol icerim. 3 gun btnce kendileri tesrif eder. Ama yuruyemiyck kadar agir agrilarla. Regl biter tam 3 gun bas agrim olur yani ayda 10gun ben iptal oluyorum. Bu agrilarin yaninda bulanti halsizlik kabizlik.... valla cok zor. Henuz bir yontem bulamadim. Bi kac ilacla hafifletmeye calisiyorum sadece.

"regl dönemimde sancı çeken bayanlar" başlığı görünce beni çağırdınız sandım..
Regl dönemim kabus gibi geçiyor..
Dünya ile bağım kopuyor..
Allah bu acıyı çeken tüm hemcinslerimin yardımcısı olsun.

benimde vardı. ama melisa çayı ile kurtuldum. herkese tavsiye ediyorum arkadaşlarr.. ağrıya son: melissa çayı
telepazarlamacılar gibi oldum benimde canım çok aburcubur çekiyo 1 poşet aldım bu akşam.

önce melisa çayımı içiyorum üstüne tatlımı yiyorum :))

Amin canım ben hergün vitamin kullanıyorum karışık doktorlarda tavsiye ediyo regl sancıları vitamin eksikliğinden oluyomuş benim 2. günüm sadece 1.gün hafif ağrı oluyo belki yapımla alakalı bilemiyorum çok uzun süredir kullanıyorum vitamin :)))
Amin allah bütün kadınlara yardımcı olsun canım.<3

benımde agrım cok oluyor..Eger ıshal olmussam ve agrı kasıklarımdaysa dehset..hemen banyoya ve agrı yapan yerlere sıcak su .. cok rahatlatıyor tavsıye ederım..

Benim de çok olurdu önceden sonra sonra azaldı...

Bir yerde okumuştum regl dönemi yaklaştığında tuzlu yemeyi azaltmamız gerekiyormuş..

Az tuz tükttiğimizde ağrı azalıyormuş....

Regl olacağım zamana yakın kendimi sıcak tutarsam ve kırmızı et yersem hiç sorun olmuyor.
Bu konuda siz de dikkat ederseniz belki ağrınız olmayacaktır.

Kendime dikkat etmediğimde, hem çok fazla ağrı çekiyorum, hem de ne yazık ki mide bulantısı ve kusma oluyor. (

Son düzenleme:
Bende hiç agrı olmuyor fakat birkaç gün önce çok yorgun oluyorum.Hatta 1 hafta öncesinden yorgunluk başlıyor uyku ihtiyacı doğuyor olacağım günün önceki gecesi çok geç uyuyorum.uyuyyamıyorum

bugün bu konuyu açacaktım ilk iki gün uyuyamıyorum ilaç içmezsem bayılırım ağrıdan o derece deliriyorum artık..
çok zor ağrılı geçirmek kimisi hissetmiyorum bile diyo o kadar imreniyorum ki..
kaç yaşındayım bir kere olsun hatırlamam düzgün geçtiğini

vesselam kadın olmak zor zanaat..

sinirden yatağı yastığı yumrukluyorum ben ağrı beni çok agresif yapıyor, regl öncesi 1 hafta da manyak olurum. Allah eşime sabır versin

değişik bişey duydum denemek lazım her duyduğumuzu deniyoruz nasıl olsa
benim bu geçmek bilmeyen insanı mahfeden ağrıların yanına bi kaç aydır yeni bişey daha geldi adet olmadan önce boğazlarım acıyo ateşim çıkıyo öksürük falan her ay olunca tesadüf olamaz buda adet belirtisi diye düşünüyorum artık evlendikten sonra çıktı buda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…