• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl dönemim çk kötü .s

ZyNp_fB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
80
0
96
Elazığ
Arkadaşlar adet zmnnda çk ktü oluyorum ilk gn srf mide blantısıyla geçiyo ne ypsam da bi trlü geçmiyo 1 gn bynca sürüyo.. Ağrılarm çk değil ama çk kötü hssediyrm kndimi bylacak gbi..Ve fazlasyla oluyo o yzden çk rahtsz oluyorm ilk 3 gn hep evde oluyrm bi yere gdemiyorm bunn yznden snvlarıda okula da gdemedğm zmnlar olmştur.. Sizce bi dktora gtmelimym? yksa bildğnz bi çözümü vrmıdır ? yada neden böyle oluyo ? Cevplarsanz sevnrm :)

canım ben de ilk gün mutlaka kusuyorum ve ishal.. ikisi bir arada ölüp bitiyorum resmen..
o kadar ağrım oluyo ki bıçaklar batıyo gb :50:
doktora gittim bişey yokmyş. ama özel bi hastaneye daha gitmeyi düşünüyorum ne olur ne olmaz diye..
bi de ağrımın geçmesi için doktor bana naprosyn verdi. bu hapı da ağrıların gelmeden içersen iyi geliyo, sancın başladığında içersen hiçbir işe yaramıyo
bıktım bu durumdan yaklaşık 3 yıldır böyle :96:

genç kızların hep böyle agrılı olauyor benimde evlenmeden önce çok agrılı olurdu okula gidemezdim yataktan çıkmazdım yemek bile yiyemezdim kusardımm şimdi evliyim bilmiyorum amaa çok şükür öyle bir sıkıntım kalmadı ......doktora görün mutlakaa

canım ben de ilk gün mutlaka kusuyorum ve ishal.. ikisi bir arada ölüp bitiyorum resmen..
o kadar ağrım oluyo ki bıçaklar batıyo gb :50:
doktora gittim bişey yokmyş. ama özel bi hastaneye daha gitmeyi düşünüyorum ne olur ne olmaz diye..
bi de ağrımın geçmesi için doktor bana naprosyn verdi. bu hapı da ağrıların gelmeden içersen iyi geliyo, sancın başladığında içersen hiçbir işe yaramıyo
bıktım bu durumdan yaklaşık 3 yıldır böyle :96:

Benimde son 2 yldır byle normlde ağrı vrdı ama kusma fln yoktu bu kusma ztn öldürüyo beni.. Peki mide bulntısı için bi ilaç fln vermedimi ??

genç kızların hep böyle agrılı olauyor benimde evlenmeden önce çok agrılı olurdu okula gidemezdim yataktan çıkmazdım yemek bile yiyemezdim kusardımm şimdi evliyim bilmiyorum amaa çok şükür öyle bir sıkıntım kalmadı ......doktora görün mutlakaa

Gitmeyi dşnüyorum artk ztn sn snfmda artk bu hstalık yznden biyerede gdemiyorum bu sene snvlar şu bu gtmem şart oldu..

21 yasindayim, adet oldugum zamandan beri her ilk gun karnimin icine bi agri coker ve nefes almak bile izdirap verir. Ayaklarima bile huzursuzluk gelir. Agri felakettir ellerim sogur bayilicak gibi olurum (1 kere bayildim). Zaman zaman kusarim. Kac kez doktora gittim hicbi sey yok sukur. Ama ilk gun izdiraptir oturamam bile. Majezik icip yatakta kivranmam gerek. Bi yere odaklanip hicbi kası calistirmamam gerek, hareket ettikce konustukca nefesi derinlestirdikce agriyo.. ilacla 1 saat sonra normale donuyo. Ilac almazsam mumkunu yok durulmuyo. 3-4 kere ilacsiz gecirmisimdir. Evdekileri arayip okuldan dersaneden alip eve goturduklerini bilirim. Taksiyle acillere gittigimi bilirim. Acilde oturup beklerken bombos mideyle kustugumu bilirim. Serum yer geri eve donerim ama o serum hafifletir. Alistim.
Evlenince nasi geciyo ya?

Back