Regl dönemi baş ağrısına çözüm var mı?

redrum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
391
98
133
Arkadaşlar regl döneminde genelde 3. Günü öyle bir başım ağrıyor ki bütün yaşam kalitemi düşürüyor. Çok uzun sürmekle ilaçla da geçmiyor. Aranızda böyle bir baş ağrısı yaşayan var mı ve ne yapsam iyi gelir?

Malesef bende aynı durumdayım baş ve boyun ağrısı beni mahvediyor bu dönemde bende caresini bulamadım.

Regl migreni deniyor sanırım bende de oluyor. Çok şiddetli ama kuvvetli bir ağrı kesici ve uykuyla geçiyor. Başka çözüm bilmiyorum.

bende de oluyoor...şükür bu ayy olmadı ama
birde ellerde titreme oluyor...uyku tek çözüm

3 gunluk regl doneminde 2 gece uykusuz gecti uzerine 2 gunde ictgim 7 hap bir ignede cabasi kurtulamiyorum migrenden

Kızlar aynı durumu bende yaşıyorum her ay ve boyundan gelen şiddetli bir ağrı yanında zaman zaman da mide bulantısı buna regl dönemi migreni deniyor. Ben bu ağrı a..ls kullanıyorum çok az hafifletiyor , sancıya daha iyi gelen bir ilaç.Ama o lanet olası baş ağrı geçmiyor. Ben birşey keşfettim kızlar bundan yaklaşık 5 ay önce düzenli spor yapıyordum koşu bandı, yürüyüş ve vücut egsersizi inanın o dönem baş ağrım olmadı ve vücudum inanılmaz rahatladı ve bunun için tekrar spora başlayacağım:) Buarada o gün ilaç alıp karanlık sessiz bir oda da uyumakta fayda var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…