Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet boynum da ağrıyor yok mu bir çaresi ya dayanamıyorum ben artıkMalesef bende aynı durumdayım baş ve boyun ağrısı beni mahvediyor bu dönemde bende caresini bulamadım.
Hangi ağrı kesiciyi kullanıyorsunuz?Regl migreni deniyor sanırım bende de oluyor. Çok şiddetli ama kuvvetli bir ağrı kesici ve uykuyla geçiyor. Başka çözüm bilmiyorum.
Burdan ilaç ismi vermek yasak sanırım. Çok bilindik, küçük mavi haplar diyelim.Hangi ağrı kesiciyi kullanıyorsunuz?
Anladım bana kar etmiyor onlar bile biliyor musunBurdan ilaç ismi vermek yasak sanırım. Çok bilindik, küçük mavi haplar diyelim.
Bir de büyük mavi haplar var, onu denedin mi? Tehlikeli ama ayda birden bişey olmaz, son çare.Anladım bana kar etmiyor onlar bile biliyor musun
Bir küçük hap aldım ve uyudum geçti şükürBir de büyük mavi haplar var, onu denedin mi? Tehlikeli ama ayda birden bişey olmaz, son çare.
Doktora mı gitmek lazım bilmiyorumki karın ağrısını bile aştı bu baş ağrısından çektiğim3 gunluk regl doneminde 2 gece uykusuz gecti uzerine 2 gunde ictgim 7 hap bir ignede cabasi kurtulamiyorum migrenden
Zaten karin agrisindan daha cok oluyor bas agrisiDoktora mı gitmek lazım bilmiyorumki karın ağrısını bile aştı bu baş ağrısından çektiğim