Regl Dönemi Baş Ağrısı!

OVERnight

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
585
6
kızlar benim yaklaşık 6 aydır falan belli dönemlerde çko kötü başım ağrıyor..Kimi zaman gece baş ağrısıyla yatıyorum gece tuvalete kaktıgımda baş ağrısı devam ediyor hatta sabahta ağrıyla uyanıyorum,ağrının aralıksız 3 gün sürdüğü bile oluyor..Bu yüzden bi noroloji uzmanına gittim bana düşük dozda bi migren ilacı ve majezik verdi..Ama kimi zaman onlar bile çağre olmuyor..Sonra annemin dikatini birşey çekti (kendisi yüksek hemşiredir)bu ağrılarım hep regl dönemi periodlarına geliyor,ama tabiki regl dönemi öncesidir sonrasıdır derken 30 günün yarısı ağrılı geçiyor..Nedenini sordugumda ise beynindeki ödem yapıyor olabilir dedi..Çözümüde ödem sökücü yani idrardan attırıcı ilaçlarmış sanırım..Migren diye dşünüyorduk ama bu da mantıklı geldi bana..Hiç yaşayanınız var mı?CADIARZU:1no2:

ben de de oluyor. özellıkle adet donemınde olur benımde çunku bu mıgren ağrısıdır ve damarlar şişer resmen. avmıgran kullanıyorum ben mecburen yoksa geçmıyo ama oda alışkanlık yapıyo şımdı ağrısada dayanmaya çalışıyorum çunku içmeden yaşayamaz hale geldım ama ağrıyoo napim....
yedıklerıne dıkkat etmenı önerıyorum yağlı yeme güneşe çıkma kokulu parfum kullanma bbunlar hep tetıkler....bol su iç.

banada migren gibi geldi, regli dönemi tetikliyodur
majezik kullanırken çok dikkat et, tok karna al, yatarken atıp uyuma, valla mideye çok dokunan bi ilaç

aynısını yaşıyorum canım.reglden 1-2 gün önce başlıyor.dr.migren demişti.benim kullandığım bir ilaç var.onu içmezsem kabus yaşıyorum resmen .bigren ilacı.sadece o iyi geliyor.

bende aynuı dertten muzdaribim adetin ilk ve 2 .gunu öldürüyor ağrı son 3-4 yıldır var başladıgını hisseder hissetmez ilaç almazsam gunlerce ağrıyor :KK43:(((

X