Regl dönemi banyo yapamamak :( yardim lütfen

Kiraz-cicegi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
45
6
34
Biliyorum Cok irenc bir durum Ama Regl oldugum zaman 5 gün evden cikamiyorum bu yüzden Calisamiyorum.
Regl olmadan banyo yapmaya calisiyorum ama cabuk yaglanan birisiyim.

Psikoloji olarak kendimi rahat hissetmiyorum disariya ciktigim zaman.
Yazin zaten iskence bez kullanabiliyorum sadece .

Kac kez denedim dus almaya Ama hep banyo berbat oldu üstelik kan kokusu daha keskin geldi Ve dogru düzgün kurulanamiyorum Ve nasil dus sirasinda temizlenicem bilmiyorum

Cok irenc bir durum Ama insan icine cikamiyorum.
Yazlari nasil rahat edicem koku Ve bezden bana akil verin lütfen

Neden bez kullanıyorsunuz? Ped kullanın ve sürekli değiştirin/ ayrıca duş almamak daha çok koku oluşturur. Duş alınca akıntını da azalır. Duştan sonra peçeteyle kurulanırsınız.

Neden bez kullanıyorsunuz? Ped kullanın ve sürekli değiştirin/ ayrıca duş almamak daha çok koku oluşturur. Duş alınca akıntını da azalır. Duştan sonra peçeteyle kurulanırsınız.

Yani bez derken ped Türkcem bozuk o yüzden.
Biliyorum Ama dedigim gibi 2-3 kere dus almayi denedim kan kokusu daha keskin oldu Peki yazin ne yapabilirim ? Ped yazlari daha rahatsiz edici

Biliyorum Ama dedigim gibi 2-3 kere dus almayi denedim kan kokusu daha keskin oldu Peki yazin ne yapabilirim ? Ped yazlari daha rahatsiz edici
Yapacak bir şey yok tampon kullanan çok var ama ben güvenmiyorum yanlış tampon kullanımından ölen insanlar var.
Mecbur dayanacaksınız. Her gün duş alsanız azalır zaten/ güzel kokulu sabunlar duş jelleriyle lifleyin kendinizi.

Tampon pedler var.Ama onlar da pek rahat değil.27 yaşına geldin daha bu işe alışamadınmı.Kanamanmı çok uzun ve yoğun oluyo onun içinmi problem ediyosun bu kadar.

Tampon pedler var.Ama onlar da pek rahat değil.27 yaşına geldin daha bu işe alışamadınmı.Kanamanmı çok uzun ve yoğun oluyo onun içinmi problem ediyosun bu kadar.

Keske Tampon kullanabilsem Ama ped kullaniyorum. Ne yapiyim belki psikolojktir Ama reglm 4-5 gün sürüyor ilk 3 gün yogun. Problem ettigim sey koku durumu. 2-3 kez banyo dus almayi denedim Ama sonrasinda kan kokusu daha keskin oldugu icin daha Cok rahatsiz oldum

Sicak suyla banyo kanamayi arttirir. Ilik dus almayi dene. Psikolojik olarak etkileniyorsan banyoda tampon kullan. Bir zarari olmaz. Kanin kokusu hep aynidir sonradan degismez.

sakin tampon hatasina dusme icinde unutursan zehirlenme gecirirsin

Tampon candır hayatımda daha hiç ped kullanmadım, 42 yaşındayım ve bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Tatilimide gezmemi tozmami yüzmemi tamponla yaparım haa duşa da girerim dene Bi bak ne memnun kalırsın.

Regl bitene kadar dus almamakmi öğğelimden geldikce hergun girmeye calisiyorum regl iken.hem insanin farkli bi kokusu oluyo o zaman.ben kendim kendime kokuyorum.bide disariya düsünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…