Regl Dışında Gelen Kanama :( Aynı durumU Yaşayanlar lütfen YARDIM

mlkyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
917
51
123
Gaziantep
Merhaba ;

Kızlar Normal regl dönemim dışında geçen hafta baş dönmesiyle beraber çok yoğun olmayan normal regl gibi 5 gün süren bir kanamam oldu ve bu adet dönemi gibi değilki kanama şekli

Bitmezse doktora giderim diye düşündüm ama bittiği için gitmedim

Ve bugün yine koyu renkte bir kanama oldu , az az ama koyu renkte .

Bu durumu yaşayanlar varmı nedir ? :18:

Nette kist patlaması olunca böyle olduğunu okudum :18:Bugüne kadar böyle birşey yaşamadım

sende benim gibi sonradan kafaya takanlardansın kadın doğum ilaçları kullanıyomusun??? kanaman vajinal akıntı gibi yada adet gibimi yoksa idrardamı?? ve idrarında da kan görüyomusun pıhtı yada kan şeklinde idrar?? önce o ayrımı yap ve mutlaka doktora git durduk yere kanama olmaz canım ben hasta olduğumu ilk afedersiniz kan şeklinde idrar yapınca öğrendim yıkıldım tabi bilmiyodum çünkü. ama seninki adet düzensizliği gibi sanki

idrar damı :18: ben buna hiç dikkat etmemıstım ama oyle olsa yaparken görürüm degilmi

ne hastasısın canım sen geçmiş olsun :18:

idrar damı :18: ben buna hiç dikkat etmemıstım ama oyle olsa yaparken görürüm degilmi

ne hastasısın canım sen geçmiş olsun :18:

senin adet gibi oluyosa idrarda olması öenmli değil canım o olur adet gibi geliyo demekki senin ama hemen git bence ne tahlil yapılması gerekiyo bu durumdayken bakılsın ben hala hastalandığımda acile gitmediğime pişmanım benim farklı canım sağol ben böbrek hastasıyım ihmal etme derim hemen yapılsın gereken tetkikler

çok teşekkür ederım canım acil şifalar diliyorum sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…