- 1 Mayıs 2020
- 240
- 72
- 28
- 44
- Konu Sahibi tiramisu505
-
Coook var canim olmaz mi bikac gun sonra bir daha test yap bakalim insallah yuksek deger gorursun ve hamilesindir :)arkadaşlar umudu kesmisken reglden 2 gün önce çok silik çizgi gördüm.. regl'e 1 gün kala ise 24.70 hcg sonucunu aldım.bugün ise regl günüm ama hala çok silik çizgi var korkuyorum cunki oncesinde 3 kimyasalım var yine mi kimyasal olacak bilmiyirum.
Acaba reglden önce düşük hcg si olup sonra yükselip sağlıklı gebelik yaşayan varmı
O reglden 1 gün önceki degerimdi canım şimdi gecikmenin 2. Günü 45 çıktı deger çok düşük sanırım yine kimyasalCoook var canim olmaz mi bikac gun sonra bir daha test yap bakalim insallah yuksek deger gorursun ve hamilesindir :)
Yaa canim insallah degildir. gercekten bunlar cok hassas konular umutlandirmak istemem ama yukselmis illaki 2 kat olmuyo ki. Bi kac gun sonra bir daha yaptir bakalim. Belki bebisin seninledir hic belli olmazO reglden 1 gün önceki degerimdi canım şimdi gecikmenin 2. Günü 45 çıktı deger çok düşük sanırım yine kimyasal
Merhaba beklenen adetten 1 gün önce idrarda silik çizgi, beklenen adette 48,8 ile başladım. Beta hcg hiç 2 katına yükselmedi. %60-70 yükseldi. En son 3000 lere kadar cıktı ki bu süre 15 gün kadar sürdü. Simdi kese ve yolk kesesi var ama haftama göre gerideyim. Beklemedeyim. Doktor dün beta hcg yi unut artık dedi. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsunarkadaşlar umudu kesmisken reglden 2 gün önce çok silik çizgi gördüm.. regl'e 1 gün kala ise 24.70 hcg sonucunu aldım.bugün ise regl günüm ama hala çok silik çizgi var korkuyorum cunki oncesinde 3 kimyasalım var yine mi kimyasal olacak bilmiyirum.
Acaba reglden önce düşük hcg si olup sonra yükselip sağlıklı gebelik yaşayan varmı
İnşallah Allah tamamına erdirsin benim öncesinde 3 kimyasalım olunca umutsuzum biraz sizin geç döllenme falan değildi demi oda az çıkarıyor ya hcg yi geriden geliyor geç döllenme olunca ondan sordum ama böyle şeyler duyunca umut oluyir insana çok teşekkür ederim dizinde Allah istediğiniz şekilde yoluna soksun inşallahMerhaba beklenen adetten 1 gün önce idrarda silik çizgi, beklenen adette 48,8 ile başladım. Beta hcg hiç 2 katına yükselmedi. %60-70 yükseldi. En son 3000 lere kadar cıktı ki bu süre 15 gün kadar sürdü. Simdi kese ve yolk kesesi var ama haftama göre gerideyim. Beklemedeyim. Doktor dün beta hcg yi unut artık dedi. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
Geç döllenme de olsa hcg hiç 2 günde 2 katına cıkmadı. Hep %60-70 arttı. Ayrıca beklenen reglden 1 gün önce silik cıktı idrarda. Ne kadar geç döllenme olabilir ki. İdrarda çıkması için bir süre geçiyor. Ben de bu beta hcg için internetin altını üstüne getirdim. Sizi anlıyorum. 2 günlük artışınıza bakabilirsiniz düzenli ama eğer becerebilirseniz hiçbir şeye bakmayın bekleyin çünkü takip etseniz de ne olacaksa olacak zaten. İyi haberler alırsınız inşallah.İnşallah Allah tamamına erdirsin benim öncesinde 3 kimyasalım olunca umutsuzum biraz sizin geç döllenme falan değildi demi oda az çıkarıyor ya hcg yi geriden geliyor geç döllenme olunca ondan sordum ama böyle şeyler duyunca umut oluyir insana çok teşekkür ederim dizinde Allah istediğiniz şekilde yoluna soksun inşallah
İnşallah sizde tesekkurederimGeç döllenme de olsa hcg hiç 2 günde 2 katına cıkmadı. Hep %60-70 arttı. Ayrıca beklenen reglden 1 gün önce silik cıktı idrarda. Ne kadar geç döllenme olabilir ki. İdrarda çıkması için bir süre geçiyor. Ben de bu beta hcg için internetin altını üstüne getirdim. Sizi anlıyorum. 2 günlük artışınıza bakabilirsiniz düzenli ama eğer becerebilirseniz hiçbir şeye bakmayın bekleyin çünkü takip etseniz de ne olacaksa olacak zaten. İyi haberler alırsınız inşallah.
Merhaba son durumunuz nedir acabaO reglden 1 gün önceki degerimdi canım şimdi gecikmenin 2. Günü 45 çıktı deger çok düşük sanırım yine kimyasal
Şuan gecikmenin 4 .günü biraz önce yine kan verdim daha çıkmadı sonucMerhaba son durumunuz nedir acaba
Bnce iyi gidiyor yükselmişO reglden 1 gün önceki degerimdi canım şimdi gecikmenin 2. Günü 45 çıktı deger çok düşük sanırım yine kimyasal
Malesef gecikmenin 9 .günü hala bekliyorum kanama yok değer 2.gun önce 17 ye düştü hala kanama yok kimyasal ama kanama gelmemesi beni oldukça geriyorBnce iyi gidiyor yükselmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?