• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl değilim, hamile değilim ?

Sb17

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2023
8
1
6
34
Martta regl olmam gerekiyor ama,
Agrım var hafif, kan ve diğer testler negatif hamile değilmişim ama neden kan gelmiyor ? Evliyim ilişkide korunuyoruz başka sorun ne olabilir ?

Martta regl olmam gerekiyor ama,
Agrım var hafif, kan ve diğer testler negatif hamile değilmişim ama neden kan gelmiyor ? Evliyim ilişkide korunuyoruz başka sorun ne olabilir ?
Kaç gün gecikmen var? Usg ile bakıldı mı? korunma yöntemi ne?

Kaç gün gecikmen var? Usg ile bakıldı mı? korunma yöntemi ne?
Prezervatif korunma, 8 martta olmam gerekiyor dün kan testi verdim negatif 2. Gecikmesi yada max 3 fln normalde her ay sekmez ve bazen 1-2 gün öncesi olurdum yaklaşık 3-4 gündür agrım var

Prezervatif korunma, 8 martta olmam gerekiyor dün kan testi verdim negatif 2. Gecikmesi yada max 3 fln normalde her ay sekmez ve bazen 1-2 gün öncesi olurdum yaklaşık 3-4 gündür agrım var
Aynı durumdayım 2 gün önce olmam gerekiyordu ve karnım ağrıyo ama akmıyor

Merhaba bende aralık ayında iki kez adet görüp normalde düzenlidir ve korunmada yok ama ocakta da olmadım 40 gün sonra oldum mesela bende bakıldım bi sıkıntı yoktu ama sanırım stresten olan bişi bazı dönemlerde böyle şwyler olabiliyormuş kafana çok takma neden gelmedi die kendiliğinden çözülür zaten hiç aklına takma yani

Merhaba bende aralık ayında iki kez adet görüp normalde düzenlidir ve korunmada yok ama ocakta da olmadım 40 gün sonra oldum mesela bende bakıldım bi sıkıntı yoktu ama sanırım stresten olan bişi bazı dönemlerde böyle şwyler olabiliyormuş kafana çok takma neden gelmedi die kendiliğinden çözülür zaten hiç aklına takma yani
Bende korktum bian normal ozaman

Benimde bi ay düzenliyse diğer ay mutlaka kırk günü buluyor şuanda da bayağı gecikti şubat sonunda olmam gerekiyorsu olamadığım için vücut stresli

Adetim geçikmeli de oldu, sanırım mevsimsel veya stres olabilir.. hamile olmamam için de çok sevinçliyim daha iyi korunma yöntemi varmı bilemiyorum ama daha dikkatli olmalıyız..

Back
X