• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl de koyu renk kanama

missladybird

Defne'm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.989
1.672
158
33
Selam kızlar...

Benim bu ay regl dönemimin ilk gününden beri (bugün 4. günü) siyah renkte kan geliyor. Sizce neden olabilir?

internetten araştırdım ama cevap bulamadım:( Birileri bakabilir mi?

Son düzenleme:
Bende aynı durumdayım.Oldukça koyu,çikolata renkli bir kanama ve eskisinde göre daha az bir adet.Sebebi ne olabilir bende merak ediyorum.Bilen varsa cevaplayabilirmi.

mevsım deqısıklıqınden dolayıda farklı olabılır canım ama sen yınede bı doktora qozuk en azından ıcın raahat eder :17:

içtiğin herhangi bir ilaç var mı?benim de genelde öyle oluyor ama ilaçtan kaynaklı.

mevsım deqısıklıqınden dolayıda farklı olabılır canım ama sen yınede bı doktora qozuk en azından ıcın raahat eder :17:

sorma ya banada oluyo, doğum kontrol haplarının böyle bir etkisinin olduğunu duydum başka bir sebepte bulamadım

içtiğin herhangi bir ilaç var mı?benim de genelde öyle oluyor ama ilaçtan kaynaklı.

ilgilendiğiiz için teşekkür ederim kızlar. Bir ağrı kesici içmiştim sadece düzenli kullandığım bir ilaç yok. ikinci regl dönemini bekeleyeceğim yine aynıysa doktora gideceğim. bir de bende böbrek ve idrar yolları intihabı var. reglin 3. günü bu sebeplerden dolayı da şiddetli ağrım oldu. bu intihabın nüksetmesinden kaynaklanmış olabilir mi acaba???

Son düzenleme:
Back