Regl bitiminden sonra kanama

Gecemsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2020
923
407
33
Merhabalar

Normal de düzenli adet görüyorum. Ve tam 10. Günde tamamen temizliyorum 7. Günden sonra lekelenme şeklinde devam ediyo bugün 11. Gün regl bitti . Ama sabah başlayan regl kanaması gibi bi kanamam var başına böyle bi durum gelen var mı acaba lütfen yardımcı olur musunuz

ara kanamalar yda devam eden adetler polipten kaynaklı olabiliyor. yaşamıştım bu durumu doğum kontrol hapıyla o zaman çözülmüştü.

ara kanamalar yda devam eden adetler polipten kaynaklı olabiliyor. yaşamıştım bu durumu doğum kontrol hapıyla o zaman çözülmüştü.
Suan malum virüsten dolayı hastaneye gitmeye de korkuyorum sizce hemen gitmem gereken bi durum mu

Suan malum virüsten dolayı hastaneye gitmeye de korkuyorum sizce hemen gitmem gereken bi durum mu
valla canım ben hep yaşardım çok salladım aman ya bişe yoktur diye. en son kanamam durmadı gittim polip kanama yaparmış 40 gün kanadım kistte çıktı yumurtalıkta . doktor kanamayı kesmedi.sonra düzeldi. ama bu enfekstiyon kaynaklı da olabilir canım. endişe etme ben çok pimpiriğimdir inan endişe etme özel muayenesi olan bir doktoa görün hormonel dengesizlk de olalir

1 hafta sonrası için randevu alabildim anneme gelmiştim kendi doktorum istanbul da burda gidicem bakalım şimdilik ağrı yapiyo ama çok değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…