- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
- Konu Sahibi Aslihanugur
-
Testlerede güven olmuyor bazen,yarın direk kan ver canım en garantisi, gönlüne göre olsun inşallahGebelik testi yaptım ama negatif çıktı hala adet olmadım 4gün geçti kaçgün sonra tekrar test yapsam acaba kafamda deli sorular
Kan vermekte istemiyorum boşuna olabilir mi diye çünkü damarlarım çok ince ve kolay kan alınmıyorTestlerede güven olmuyor bazen,yarın direk kan ver canım en garantisi, gönlüne göre olsun inşallah
Bende bugün 5 gün eger olmazsam ama bir haftanın dolmasını bekleyip öyle tekrar test yapcam yoksa üzülüyorum yaaaMerhaba benim 5 ci gün çok silik bi çizgi çıkmıştı..
Şuan hamilemisniz yoksa doğum yaptınız mıMerhaba benim 5 ci gün çok silik bi çizgi çıkmıştı..
Mayıs ayında kürtaj olmak durumunda kaldım maalesef...şimdi tekrar hamileyim..Şuan hamilemisniz yoksa doğum yaptınız mı
Geçmiş olsun inşallah sağlıcakla kucagına almayı nasip eder allahımMayıs ayında kürtaj olmak durumunda kaldım maalesef...şimdi tekrar hamileyim..
Üzülme dua ederken allahım bebek değil sağlıklı hayırlı bir bebek diye dua et olurmu..ilk gebeliğmde bir gün geçince negatf ti 3 gün yaptım negatfti umudu kesmiştm elimde bi test vardı bari yapım dedim 5.gün silk çzgi çıktı..Geçmiş olsun inşallah sağlıcakla kucagına almayı nasip eder allahımbenim 8.ay henüz birşey yok bakalm bu ay çok umutluydum hissediyordum sanki ama test yaptım negatif olunca üzüldüm yine
Bu durum da olup da sonra öğrenenler mesaj yazsa keşke
Bende tekrar yapcam ama bir hafta dolsun öyleÜzülme dua ederken allahım bebek değil sağlıklı hayırlı bir bebek diye dua et olurmu..ilk gebeliğmde bir gün geçince negatf ti 3 gün yaptım negatfti umudu kesmiştm elimde bi test vardı bari yapım dedim 5.gün silk çzgi çıktı..
Silik bile değildi bembeyaz dı benmCanim ben 4 gun sonra kan testinde öğrenmiştim.. Değer 72ydi.. Testte hep silikti.. Hatta değer 1000lere geldiginde bile silikti
Eğer ciddi şüphen varsa kan testi yaptir.. Ben hiç gecikme yasamadigim için anlamıştım.. Hissediyorsan hemen kan testine gitmelisin..
4 gun gecti testte cikmadi 11. Gun bir daha yaptim ozamanda silik bi cizgi cikti sanirim gec dollenme oldugundan cikmadi. Benim gibi gunlerce acaba diyecegine git kan ver kurtulGebelik testi yaptım ama negatif çıktı hala adet olmadım 4gün geçti kaçgün sonra tekrar test yapsam acaba kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?