regl az geliyor

beyzaxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
8
0
21
dün regl oldum hatta sabah uyandığımda dolmus tasmıstı sonra ped tekrar doldu aksama dogru azaldı baya bugünde sanki reglin son günü gibi kanamam geliyor yerlesme kanaması olsa hiç dolmaz ve kıpkırmızı gelmezdi o değil reglim niye böyle kesiliyor bazen böyle olması normal mi basıma ilk defa geldi korkmalı mıyım

dün regl oldum hatta sabah uyandığımda dolmus tasmıstı sonra ped tekrar doldu aksama dogru azaldı baya bugünde sanki reglin son günü gibi kanamam geliyor yerlesme kanaması olsa hiç dolmaz ve kıpkırmızı gelmezdi o değil reglim niye böyle kesiliyor bazen böyle olması normal mi basıma ilk defa geldi korkmalı mıyım
Bence normal olabilir. Diğer ayda bu şekilde olursa o zaman bir doktora gorunun

gecen ay tarlusal içmiştim cok gelmisti oldugumdan da onla alakalı olabilir mi? bu aralar stresli bir dönemden de geciyorum umarım bunla alakalıdır
İlaç la da stresle de alakalı olabilir bence çok takılmayın bir kaç ay takip edin normale dönecektir.

Adet düzensizliği olabilir kullandığınız ilaçtan dolayı. Diğer ayda tekrarlarsa doktora görünürsünüz.

Adet düzensizliği olabilir kullandığınız ilaçtan dolayı. Diğer ayda tekrarlarsa doktora görünürsünüz.
bir gün erken oldum tarihinde bir sey yok ama alırken eczacıya diğer ayları etkiler mi diye de sormustum etkilemez demisti ama onun etkilediğini düşünüyorum ya 😓

X