Çoğu hastalığın zihinsel ve bedensel sebebi olabilir.Mesela ailesinde sürekli erkeklerin övüldüğü erkeklerin el üstünde tutulduğu ve kızların önemsenmediği durumlar kız çocukları komplekse girerek kız olduklarından utanmaları ve keşke erkek olsaydım demelerine varan ruh halleri doğal fizyonomilerini bozar ve bu ergenlik çağına varınca regl soruna yol açar (Genelleme yapmak mümkün değil)
Bu hastalığın temelinde Kadın olmaktan duyulan suçluluk duygusu. Cinsel organların günah, pis olduğu inancı yatar
Her zaman dediğimiz gibi öncelikli tedavi hacamatı tavsiye ediyoruz ama konumuz self-hipnoz yani kendi kendine telkin olduğu için tedaviside şu şekilde olur
41 gun sabah ve akşam aşağıdaki telkinleri söylemektir.(sabah ilk kalktığınızda yatmadan hemen önce ). Bu telkinler bir gun aksatılırsa tekrar 41 gun için 0 dan başlanır
Bu telkinerin 5. gununde sonra açlık veya susuzluğunuz artarsa anlayınki doğru yoldasınız
Bu hastalığın temelinde Kadın olmaktan duyulan suçluluk duygusu. Cinsel organların günah, pis olduğu inancı yatar
Her zaman dediğimiz gibi öncelikli tedavi hacamatı tavsiye ediyoruz ama konumuz self-hipnoz yani kendi kendine telkin olduğu için tedaviside şu şekilde olur
41 gun sabah ve akşam aşağıdaki telkinleri söylemektir.(sabah ilk kalktığınızda yatmadan hemen önce ). Bu telkinler bir gun aksatılırsa tekrar 41 gun için 0 dan başlanır
- Kadın olmak çok güzel
- Kadın olmayı seviyorum
- Kadın olmaktan gurur duyuyorum
- Kadınlık duygularımı seviyorum
- Kadınlık organlarımı seviyorum
- Vucudumun her işlevini seviyorum
- Kendime güveniyorum
- Kendime seviyorum
Bu telkinerin 5. gununde sonra açlık veya susuzluğunuz artarsa anlayınki doğru yoldasınız