• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl agrisi

millena451

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
37
5
38
26
Regl imde cok agrim oluyor uyuyamiyorum 4gun kala baslayip hergun 4 parol ictim gunumdede bi tane ictim ama agri yina ayni siddetli agri bi fark yok bana kullandiginiz kuvvetli agri kesici onerirmisiniz?

adaçayı içebilirsiniz
kekik çayı içebilirsiniz alternatif olarak.
benimkini minoset falan kesiyordu
birde majezik çok iyi ama bi sağlıkocağına falan sorun

Parol cok hafif. Majezik iç. Ben de aynıyım, duvarları tırmalayasım geliyor ilk üç gün hemen hemen. Bir sey olmaz, ben iki tane hatta üç tane ictigimi biliyorum.

Onu dısında papatya cayı iyi oluyor. Bir de kahve, siyah cay agrıyı azdırıyor sancıyı. Hastayken icme.

Majedik buldum evde 200 mg agur degilmi mg si ??

Ve agrilarda surekli kullanimi kisirliga yol acarmi??

ben de komalık oluyorum neredeyse..

yıllardır postan forte içiyorum ilk gün sadece bir tane, sorunsuz bir regli dönemi geçiriyorum, tavsiye ederim..

Bu ağrı için bir çözüm var. İste onun için Bitki çayı var onu yapın ve için, regl ağrısına iyi geliyor diyorlar...
* 1 tatlı kaşığı ahududu yaprağı
* 250 cc kaynar su
Ahududu yaprakları bir bardağa veya bir demliğe konularak üzerine kaynar su eklenir. Kapağı kapatılarak 5 dk. Kadar demlenmesi beklenir. Sıcak sıcak içilir. Günde 3-4 Fincan içmek sancılarınızın azalmasına yardımcı olacaktır.

Back