Regl Ağrısı :(

Last_Angel

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
4
0
16
Eskişehir
konuyu inşallah doğru yerde açmışımdır. inceledim ama bu tarz bir şey göremedim.
benim sorunum regl ağrısı... doktora gittim doğum kontrol hapı ve ağrı kesici (majezik maksaljin) veriyor. Ama ben bekarım ve kullanmak istemiyorum.Ağrı kesicileri de iki kapsül olarak kullanmamı söyledi.çok anlamasam da fazla gibi geldi bana. ağrımı hafifletecek bildiğiniz bir şeyler var mı?

canım iyi gelirmi bilmiyorum ama ben de senin gibiydim doktora gittim dolorex verdi bana adet olmadan 1 gün içiyorum düzenli etkili oluyor. birde ağrım olduğu beldem aşağımı sıcak suyla masaj yaparak yıkıyorum özellikle bel ve kasık bölgemi. hemen söküyor. ağrım falan kalmıyor.

Adet donemınde cıvan percemı cayı
Dger gunlerde bır bardak ada cayı

Adetlerin duzenlıyse takvım tut ve olmadan 1 gun once başla agrı kesiciye. agrın başladıgında almayı ıhmal etme. Çay, kahve ve tuzdan uzak durmaya çalış agrıyı arttırıyormuş. Ve adet olmadan bıkaçgun oncesınde muz yemeye başla her gun 1 muz. Ciddiyim bı yerden duymuştum ve işe yarıyor. Muzdakı bır madde agrıyı azaltıyormuş. Ben bol su içerim ve ayaklarımı sıcak tutarım. Sıcak su torbası ıyı gelıyor agrıya. Bunun dışında yapcak bişey yok. Doğum kontrol hapını 1 sene kullandım. İşe yaradımı ? Evet fazlaıslya... hiç agrım olmuyordu. Ama kimyasal sonuçta kullanmak dogal değil, iyi değil.... Malesef biz kadınların ortak sorunu bu öneriler dışında yapacak pek birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…