Regl agrısı yaşayıp hamıle oldugunu öğrenen varmı?

Ayaz99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
129
13
98
30
Kızlar mrb benim regl gecikeli 3. Günüm adetimin olmasını beklediğim gün test yaptım negatıf çıktı sonra baktıgımda hayal bir cızgı var gıbı gordum ama baya gecmıstı saat olarak oyuzden aldırıs etmedim ara ara regl olucak gıbı agrım oluyor geldı gelıcek dıyorum akıntı gelıyor regl olmuyorum acayıp bel agrımda var benım gıbı boyle bır durum yaşayıpta hamıle oldugunu öğrenen varmı?

Evet canım zaten regl ağrıları çekip regl olmuyorsa bu işte bir hamilelik var demektir ümitlendirmek istemem ama bir kere daha test yap:)

Test yaptım negatıf cıktı 1saat sonra reglim başladı
Hmm neyse ya sağlık olsun bir daha ki sefere inşallah ben iki hamileliğimi de regl olacak gibi hissedip regl olmayarak anlamıştım o yüzden

Hmm neyse ya sağlık olsun bir daha ki sefere inşallah ben iki hamileliğimi de regl olacak gibi hissedip regl olmayarak anlamıştım o yüzden
Bende önceki hamile kaldığım zamanları unutmuşum zaten her hamılelık farklı oluyo dedım ama yokmus birşey evet kısmet

Bende önceki hamile kaldığım zamanları unutmuşum zaten her hamılelık farklı oluyo dedım ama yokmus birşey evet kısmet
Her hamilelik farklı oluyor bu hiç değişmeyen belirti olur genelde inşallah dilediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…