- 30 Mart 2022
- 5.321
- 3.027
- 103
- Konu Sahibi onbirmayis
-
Hamilelikte de aynı durumlar var ama tam adet olmadın bir süre umut hala vardır kaybetmeyin umudunuzuMerhaba kızlar. 3 gündür hatta 4 olacak, bel,bacak,karın,kasık batmaları ve özellikle sırt ağrısı yaşıyorum ve beni mahvetti… Şimdi oluyorum,şimdi geldi diye diye 3 gün bitti. Bir iki damlayla bile olsa kanama başlamadı. Ağrının 2.günü gece test yaptım negatif. Sizce hala umutlanmalı mıyımGerçekten tam bir reglin ilk günü çilesini yaşıyorum. Bi sıcak su torbam eksik. Böyle ağrı olunca gelmez miydi bu regl gelsin de önümüzdeki maçlara bakalım artık yeni bir döngü,yeni bir sayfa Napsam hala umut etsem mi
İnşallah hamilesinizdir çünkü bu ağrılar oluyor hamilelikteAynı şekilde yok bende olamadım regl ama ağrılar var . Adetim biraz geciksin direk kan vereyim olmazsa diyorum
Canimm benim çok sevindim valla insAllah hamilesindirrrMerhaba kızlar. 3 gündür hatta 4 olacak, bel,bacak,karın,kasık batmaları ve özellikle sırt ağrısı yaşıyorum ve beni mahvetti… Şimdi oluyorum,şimdi geldi diye diye 3 gün bitti. Bir iki damlayla bile olsa kanama başlamadı. Ağrının 2.günü gece test yaptım negatif. Sizce hala umutlanmalı mıyımGerçekten tam bir reglin ilk günü çilesini yaşıyorum. Bi sıcak su torbam eksik. Böyle ağrı olunca gelmez miydi bu regl gelsin de önümüzdeki maçlara bakalım artık yeni bir döngü,yeni bir sayfa Napsam hala umut etsem mi
bence kan verin umarım gebesinizdirMerhaba kızlar. 3 gündür hatta 4 olacak, bel,bacak,karın,kasık batmaları ve özellikle sırt ağrısı yaşıyorum ve beni mahvetti… Şimdi oluyorum,şimdi geldi diye diye 3 gün bitti. Bir iki damlayla bile olsa kanama başlamadı. Ağrının 2.günü gece test yaptım negatif. Sizce hala umutlanmalı mıyımGerçekten tam bir reglin ilk günü çilesini yaşıyorum. Bi sıcak su torbam eksik. Böyle ağrı olunca gelmez miydi bu regl gelsin de önümüzdeki maçlara bakalım artık yeni bir döngü,yeni bir sayfa Napsam hala umut etsem mi
Yaa inşaAllahCanimm benim çok sevindim valla insAllah hamilesindirrrgeç yumurtlama ihtimalin var mi eğer yoksa kan ver çıkar Allah'ın izniyle
Benim de gönlümden geçen obence kan verin umarım gebesinizdir
Aynı o moddayım. Kırmızılar gelmediği sürece umut varHamilelikte de aynı durumlar var ama tam adet olmadın bir süre umut hala vardır kaybetmeyin umudunuzu
Canimmm insallah hamilesindir cok mutlu olacagim insallah insallah hamilesindirMerhaba kızlar. 3 gündür hatta 4 olacak, bel,bacak,karın,kasık batmaları ve özellikle sırt ağrısı yaşıyorum ve beni mahvetti… Şimdi oluyorum,şimdi geldi diye diye 3 gün bitti. Bir iki damlayla bile olsa kanama başlamadı. Ağrının 2.günü gece test yaptım negatif. Sizce hala umutlanmalı mıyımGerçekten tam bir reglin ilk günü çilesini yaşıyorum. Bi sıcak su torbam eksik. Böyle ağrı olunca gelmez miydi bu regl gelsin de önümüzdeki maçlara bakalım artık yeni bir döngü,yeni bir sayfa Napsam hala umut etsem mi
Ya çok ihtimal vermedim çünkü olsaydı testte çıkardı kafasındayımCanimmm insallah hamilesindir cok mutlu olacagim insallah insallah hamilesindir
Önce sarımsı uzayan yapışkan akıntım geldi birkaç gün.Dün de beyaz gibi kremsi bi akıntı geldi. Burada okudum hamilelik diyor ama dediğim gibi çok umutlanmak istemiyorum.Akıntınız var mı peki
Artık kadınlar kulübü olarak senin hamileyim konusu açmanı sabırsızlıkla bekliyoruuzzzzMerhaba kızlar. 3 gündür hatta 4 olacak, bel,bacak,karın,kasık batmaları ve özellikle sırt ağrısı yaşıyorum ve beni mahvetti… Şimdi oluyorum,şimdi geldi diye diye 3 gün bitti. Bir iki damlayla bile olsa kanama başlamadı. Ağrının 2.günü gece test yaptım negatif. Sizce hala umutlanmalı mıyımGerçekten tam bir reglin ilk günü çilesini yaşıyorum. Bi sıcak su torbam eksik. Böyle ağrı olunca gelmez miydi bu regl gelsin de önümüzdeki maçlara bakalım artık yeni bir döngü,yeni bir sayfa Napsam hala umut etsem mi
Yaaaa eski adı elossssArtık kadınlar kulübü olarak senin hamileyim konusu açmanı sabırsızlıkla bekliyoruuzzzz
Tanıyacağını tahmiinnn ettimYaaaa eski adı elosssscanım arkadaşım hepiniz arkadaşım oldunuz seni unutmam fotoğrafından tanırım inşaAllah İnan hepimiz için istiyorum ya
Yaa kıyamamTanıyacağını tahmiinnn ettiminşallah olacak şuan kendimden ziyade senin için istiyorum ben henüz hazır değilim ama senin o hamileyim haberini öğrenmem şarttt
Hatırlatmak istemem ama senin de regl ağrıların olmuş muydu ne zaman başladı be zaman bitti ağrıTanıyacağını tahmiinnn ettiminşallah olacak şuan kendimden ziyade senin için istiyorum ben henüz hazır değilim ama senin o hamileyim haberini öğrenmem şarttt
Hamile kalmadan önceki dönemde miiHatırlatmak istemem ama senin de regl ağrıların olmuş muydu ne zaman başladı be zaman bitti ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?