- 28 Mayıs 2020
- 3
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi fatma220807055
-
26-27-28. Günde benim regl ağrım olur regl olmam gerekirken bir anda agrilarim kesildi. yumurtlama ağrısı regl ortasında olmazmı.regl olmadım hala gecikiyorYumurtlama ağrısı yani
Mittelschmerz olabilir
Adet döneminin ortasında, yumurtlama sırasında kasıklarda hissedilen ağrı, bazen ağrıya eşlik eden hafif bir kanama… Mittelschmerz adı verilen bu tablo, kadınların yüzde 20’sinde görülüyor. Almanca’da ‘döngü ortası ağrısı’ anlamına gelen Mittelschmerz, bazı kadınlarda her döngüde, bazılarında ise zaman zaman yaşanan ve ‘tek taraflı alt batın ağrısı’şeklinde görülen bir durumdur. Adet döneminin ortalarına doğru, yani döngünün 13.-16. günlerine denk gelen dönemde sağ veya sol kasıkta hissedilen ağrı, ovulasyon (yumurtlama) ile ilgili dönemi kapsar. Bunun nedeni, yumurtanın, yumurtalıktan çatlayarak açığa çıkmasıdır. Ani başlayıp saatler içinde dinebileceği gibi, 2-3 güne kadar da uzayabilir. Nadiren bir sonraki adet başlayana kadar devam edebilmektedir.
Benimde yumurtlamadan beri ağrım vad kasikta adetimin 2. Gunune kadar sürdü sonra kesildi. Şimdi ağrı belimde kasiklarimda ve yoğun olarak göbeğinde benim yarın 6.Gün gecikmemin26-27-28. Günde benim regl ağrım olur regl olmam gerekirken bir anda agrilarim kesildi. yumurtlama ağrısı regl ortasında olmazmı.regl olmadım hala gecikiyor
Regl oldun mu?Benimde yumurtlamadan beri ağrım vad kasikta adetimin 2. Gunune kadar sürdü sonra kesildi. Şimdi ağrı belimde kasiklarimda ve yoğun olarak göbeğinde benim yarın 6.Gün gecikmemin
Evdeki testlerde hamile ciktim canım yarın randevum varRegl oldun mu?
Çok sevindim. Benim gecikmemin 8. Günü. Her gün diyorum ki bügun adet olucam öyle çok her iki kasigimda ağrı oluyor. Sonra tamamen geçiyor. Ve sürekli ıslak hissediyorum. En son 2 gün önce test yaptım hicbirsey çıkmadı. İlk defa böyle bi gecikme yaşıyorum. İnşallah hamileyimdirEvdeki testlerde hamile ciktim canım yarın randevum var
Belirtilerini biraz daha ayrıntılı yazar misin canımEvdeki testlerde hamile ciktim canım yarın randevum var
Artık bi sonuca ulasmasini istiyorum :)Hamile kalmadan önce sanırım düzen biraz bozuluyor
Testi tekrarla canım yada kan ver insallah vardirÇok sevindim. Benim gecikmemin 8. Günü. Her gün diyorum ki bügun adet olucam öyle çok her iki kasigimda ağrı oluyor. Sonra tamamen geçiyor. Ve sürekli ıslak hissediyorum. En son 2 gün önce test yaptım hicbirsey çıkmadı. İlk defa böyle bi gecikme yaşıyorum. İnşallah hamileyimdir
teşekkür ederim insanoğlu sabırsız gerçekten :) moral oldu suanİnsan sabırsız oluyor ama sabredin belki bu ay olmaz ama ileriki zamanlarda mutlaka olur bende de öyle olmustı düzenim çok bozuldu. Sonra hamile kaldım hatta ı kadar beklemişim ki düzen bozulunca yumurtlama dönemimi falan hesaplıyordum :) halbuki hamileyim. Sabırlı olun sağlıklı bir bebeğiniz olması icin dua edin ben tam o dönemdeyim Herseyin belirsiz olduğunasipte varsa oluyor
Hayırlısı inşallah :)Testi tekrarla canım yada kan ver insallah vardir
En baştan başlıyım ben adetimi 32 31 günde bir oluyordum bebek istemeye basladigimizda 36 günde bir bile oldu duzenim bozuldu gecen ay 30uncu günde adet oldum duzene girdi ve sonra hamile kalmışım. Sonra yumurtlama donemimde adet ağrısı gibi kramplarim oldu akıntım oldu beyaz. İnternetten baktım yumurtlamadanmis ilk defa öyle oldu. Sonra bi kac gun sonra kasiklarim şişti esime bile sordum şiş dedi. Akıntım ara ara sarımsı beyaz seffafti. Bi ara adet gunumden bi kac gun once çok su içtim ayaklarim çok üşüdü. Bas agrim oldu ara ara. Bas donmem de gripken başını koymaya yer ararsin ya sanki tasiyamazsin dengen olmaz öyleydi. Adetimin ikinci günü kasık ağrım kesildi ama hiç adet olucak seklinde değildi akıntım sadece bi kere açık kahve geldi ama adet başlangıcı gibi değildi. Göğüs uclarimda taneler çıktı yuzumde ergenlikte bile çıkarmadığım kadae sivilce var. Suan hala çok halsizim. Birde koku hassasiyetim var. His olarakta annelik ve hamilelik konusu açılınca icimden biseyler akiyordu sanki hissediyodum. Testi yaparken emin gibiydim ama acaba da diyordumBelirtilerini biraz daha ayrıntılı yazar misin canım
Amin inşallahHayırlısı inşallah :)
Evet benim öyle oldu hamile kalmadan önceki adetim de normal dongume döndüm sonra hamile kalmışımHamile kalmadan önce sanırım düzen biraz bozuluyor
Test yaptım silik çıktı gecikmenin 8. Günü yarın doktora gidicem inşallah vardır bir seylerAmin inşallah
Silikse vardır canım benimde siliktiTest yaptım silik çıktı gecikmenin 8. Günü yarın doktora gidicem inşallah vardır bir seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?