Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rezenede gaz sancısına ıı benımde sıcak dus sıcak su torbası ayak altına ayakları sıcak tutmak bırde bolca yürüyün hareket edın kan aksın agrı azalsın kesmedıyse ıcın bır agrı kesıcı:))
ben de hemen ağrı kesicimi iiçerim. Kahve de içerim kimi zaman, o da iyi geliyor sancıya ayaklarımı sıcak tutarım ilk gün hep yatar uyurum.
aylarca bu agrıdan korunammnın bır yoluda hamıle kalmak:))))
canim agrilarin coksa birde kopek durusu yapmani oneririm faydasi oluyo. bi kac hareket yapmak guzeldir ve tabi sicak giyinmekde onemlidir.
Adetliyken ağrıdan hareket ediyorum haliyle sıcakda giyiniyorum ama yinede ağrıyor Bayanların kaderi olsa gerek =))
haklisin canim, cekecek cilemiz varmis
Hadis-i Şerif'de şöyle buyurmuştur:
"Adet, Allah'ın Adem kızlarına takdir buyurduğu bir şeydir." Takdirdir, ceza değildir.Aslında biraz iyi tarafından bakmalıyız.Allah bizlere bunu takdir ettiyse mutlaka o zorlu acının elbet faydasıda vardır diye düşünüyorum...
tabikide oyle ben bunu espiri amacla soylemistim. adet olamizin ve agrinizin olmasininda elbet bi nedeni var.
Canım espiri amaçla söylediğini biliyorum ;-) Aklıma bi an hadisi şerif gelince onu yazmak istedim =)
peki canim sorun yok ozaman birbirimizi yanlis anlamak istemem dogrusu, ama ben bazen yazarim boyle sakasina hatta hep yazarim, cunku buraya geldigim zaman kafamin dagilmasini istiyorum ve o yuzden bir cok seyi sakaya vurmayi tercih ediyorum
Tabi ki canım sana katılıyorum,yok yok yanlış anlaşılmayız merak etme gülmezsek kafamızı dağıtmasak hayat geçermi zaten ya