- 30 Mart 2022
- 5.299
- 3.003
- 103
- Konu Sahibi onbirmayis
Evet kendinde belirti aradığın dönemlerHamile kalmadan önceki dönemde mii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kendinde belirti aradığın dönemlerHamile kalmadan önceki dönemde mii
İlk zamanlar hamile kalamadığımda kendimde sürekli belirti arıyordum o kadar arıyordum ki işhatımı gereksiz kendim açıyordum. Ancak hamile kaldığım ay farkettim ki aslında regl ile aynı olan ama vücudun sana çok ufak tefek şeylerle belli ediyo hamileliği. Ben yumurtlama sonrası asla kesilmeyen kasık ağrısı yaşadım. Tek bir taraf ağrıyordu o kadar ağrıyodu ki kramplar giriyordu ve sürekli değildi nadiren ama yol ortasında ağlatacak türden. Sonrasında bi gaz sorunu yaşamaya başladım ki asla hayatım boyunca gaz sorunu olan biri değildim yani gaz çıkaramıyorum aşırı şişmedikçe. Ama o zaman 3 4 gün o kadar şiştim ki sanki gaz çıkarsam 10 kilo verecek gibi hissettiriyordu. En sonda regle 2 3 gün kala çok bariz reglden farklı meme hassasiyeti başladı. Normal bi büyüme değildi. İç kısmında halka tarzı bi kıkırdak var. Normalde göğüs ortasında ucunun etrafında oluyor. O tüm göğsümün etrafındaydı orda farklı olduğunu anlamıştım. Yürürken dikilirken sürekli acıyodu. Vücut uyarısını veriyor aslında hissediyosun farkediyosunEvet kendinde belirti aradığın dönemler
Bence bi kan verseniz çıksa ortaya iyi sabrettiniz valla inşallah bebiş vardırMerhaba kızlar. 3 gündür hatta 4 olacak, bel,bacak,karın,kasık batmaları ve özellikle sırt ağrısı yaşıyorum ve beni mahvetti… Şimdi oluyorum,şimdi geldi diye diye 3 gün bitti. Bir iki damlayla bile olsa kanama başlamadı. Ağrının 2.günü gece test yaptım negatif. Sizce hala umutlanmalı mıyım Gerçekten tam bir reglin ilk günü çilesini yaşıyorum. Bi sıcak su torbam eksik. Böyle ağrı olunca gelmez miydi bu regl gelsin de önümüzdeki maçlara bakalım artık yeni bir döngü,yeni bir sayfa Napsam hala umut etsem mi
Anladım. İşte bende sadece göğüs acıması yok. Arada böyle iğne batırır gibi bi cız ediyor o kadar. Ama anlık. Bu yüzden de biraz kendimi kandırmıyorum göğsüm acımıyor diye. Yoktur diyorumİlk zamanlar hamile kalamadığımda kendimde sürekli belirti arıyordum o kadar arıyordum ki işhatımı gereksiz kendim açıyordum. Ancak hamile kaldığım ay farkettim ki aslında regl ile aynı olan ama vücudun sana çok ufak tefek şeylerle belli ediyo hamileliği. Ben yumurtlama sonrası asla kesilmeyen kasık ağrısı yaşadım. Tek bir taraf ağrıyordu o kadar ağrıyodu ki kramplar giriyordu ve sürekli değildi nadiren ama yol ortasında ağlatacak türden. Sonrasında bi gaz sorunu yaşamaya başladım ki asla hayatım boyunca gaz sorunu olan biri değildim yani gaz çıkaramıyorum aşırı şişmedikçe. Ama o zaman 3 4 gün o kadar şiştim ki sanki gaz çıkarsam 10 kilo verecek gibi hissettiriyordu. En sonda regle 2 3 gün kala çok bariz reglden farklı meme hassasiyeti başladı. Normal bi büyüme değildi. İç kısmında halka tarzı bi kıkırdak var. Normalde göğüs ortasında ucunun etrafında oluyor. O tüm göğsümün etrafındaydı orda farklı olduğunu anlamıştım. Yürürken dikilirken sürekli acıyodu. Vücut uyarısını veriyor aslında hissediyosun farkediyosun
Haftasonu memlekete gidecektik ailelerimizin yanına. Cuma akşamı evde test yaptım ilk idrarla olmasa da 4 saat tuttum ama negatif çıktı. Öyle yola çıktık. Dedim ki yani bu kadar şiddetli ağrıya olsaydı çıkardı. Haftasonu da böyle oyalandım memlekette. Aklıma getirmedim. Burada tek bir hastane var. 3 kez kan verdim bugüne kadar. Artık beni tanıdılar gitmeye utanıyorum. Evde pozitif görmeden gitmicem yarın sabah ilk idrarla yeniden yapıcam ama hiç göğüs belirtim yok bence gebelik de yok.Bence bi kan verseniz çıksa ortaya iyi sabrettiniz valla inşallah bebiş vardır
Aynı belirtiler bende var suan,bat a 7 gün var akıntım var beyaz ama cok değil,geçen ay mesela hiç akıntım olmamıştı adet olmuştum bu sefer akıntım var acaba mı diyorumİlk zamanlar hamile kalamadığımda kendimde sürekli belirti arıyordum o kadar arıyordum ki işhatımı gereksiz kendim açıyordum. Ancak hamile kaldığım ay farkettim ki aslında regl ile aynı olan ama vücudun sana çok ufak tefek şeylerle belli ediyo hamileliği. Ben yumurtlama sonrası asla kesilmeyen kasık ağrısı yaşadım. Tek bir taraf ağrıyordu o kadar ağrıyodu ki kramplar giriyordu ve sürekli değildi nadiren ama yol ortasında ağlatacak türden. Sonrasında bi gaz sorunu yaşamaya başladım ki asla hayatım boyunca gaz sorunu olan biri değildim yani gaz çıkaramıyorum aşırı şişmedikçe. Ama o zaman 3 4 gün o kadar şiştim ki sanki gaz çıkarsam 10 kilo verecek gibi hissettiriyordu. En sonda regle 2 3 gün kala çok bariz reglden farklı meme hassasiyeti başladı. Normal bi büyüme değildi. İç kısmında halka tarzı bi kıkırdak var. Normalde göğüs ortasında ucunun etrafında oluyor. O tüm göğsümün etrafındaydı orda farklı olduğunu anlamıştım. Yürürken dikilirken sürekli acıyodu. Vücut uyarısını veriyor aslında hissediyosun farkediyosun
Bende akıntı yoktu sadeceAynı belirtiler bende var suan,bat a 7 gün var akıntım var beyaz ama cok değil,geçen ay mesela hiç akıntım olmamıştı adet olmuştum bu sefer akıntım var acaba mı diyorum
Bu mümkün olan arkadaşım vardiÖnce sarımsı uzayan yapışkan akıntım geldi birkaç gün.Dün de beyaz gibi kremsi bi akıntı geldi. Burada okudum hamilelik diyor ama dediğim gibi çok umutlanmak istemiyorum.
Erken yumurtlama olmuş olur eğer hamileysem. Bu da düşük bir ihtimal gibi. 5.gün reglim bitti. Ya 7 ya da 8.gün yumurtlama olması mümkün mü bilmiyorum.
Her ay birbirinden Farklı belirtiler var. Hiçbir ay da hamile olamadım. Kendimi dinleyip acaba mı diyorum psikolojik mi diyorum ama regl ağrısını dibine kadar yaşadım. Bu psikolojik olamaz.Aynı belirtiler bende var suan,bat a 7 gün var akıntım var beyaz ama cok değil,geçen ay mesela hiç akıntım olmamıştı adet olmuştum bu sefer akıntım var acaba mı diyorum
Gebeliği sağlıklı ilerledi mi pekiBu mümkün olan arkadaşım vardi
Kuzum benim adetin son günü gebe kaldı o arkadaş, gebeliği de gayet sağlıkla ilerledi , şayet öyle bir durum olmuşsa ve sağlıkla tutunmussa ne yaparsan yap düşmüyor, genelde kimyasal olan gebelikler de de o bebekler tutunsa bile doğumdan sonra anomalili oluyor.Gebeliği sağlıklı ilerledi mi peki
Kimden erken yumurtlama duyduysam kimyasal ile sonuçlanmış
Pik yapmadan catlamistir belki olamaz mıYaa inşaAllah ama sanırım öyle bir ihtimal yok. Hergün ovülasyon testi yaptım hiç pik olmadı. Zaten biraz da bu yüzden umudum az. 9.gün ovülasyon testine başladım. Öncesinde yumurtlama olduysa bilmiyorum.
O kadar şanslı mıyımdır dersinPik yapmadan catlamistir belki olamaz mı
İnanın regl günü her ne kadar yumurtlama mümkün olmasa da siz mümkün deseniz ona bile Ya acaba mı? Diyecek bir psikoloji bu umut etme olayı. Herkese bu yüzden soruyorum. İyi kötü hepimizin veya yakın çevremizin tecrübesi var. Haftasonu bi şekilde ailemle oyalandım ama sabaha kesin test yapıcam Allah nasip ederse. Onda da çıkmazsa yoktur artık. Sakince reglimi beklicem. Ama şu bir gerçek ki 3-4 gün boyunca regl ağrısını çekip de olmadığımı hiç yaşamadım. Diyorum Ya bi sıcak su torbam eksikKuzum benim adetin son günü gebe kaldı o arkadaş, gebeliği de gayet sağlıkla ilerledi , şayet öyle bir durum olmuşsa ve sağlıkla tutunmussa ne yaparsan yap düşmüyor, genelde kimyasal olan gebelikler de de o bebekler tutunsa bile doğumdan sonra anomalili oluyor.
Canım selam acaba hamile oldun mu test verdin mi bu durumla alakalı üzerinden biraz zaman geçmiş ama şu an aynı durumu ben yaşıyorumHatırlatmak istemem ama senin de regl ağrıların olmuş muydu ne zaman başladı be zaman bitti ağrı
Maalesef henüz bir gebelik elde edemedimCanım selam acaba hamile oldun mu test verdin mi bu durumla alakalı üzerinden biraz zaman geçmiş ama şu an aynı durumu ben yaşıyorum
Denk geldikçe görüyorum yorumlarınızı hep kibar ve sakin cevaplar veriyorsunuz. Dilerim en kısa zamanda Allah gonlunuzun dileğini versinMaalesef henüz bir gebelik elde edemedim
Yaaa çok teşekkür ederim mutlu oldum Allah razı olsun çok tatlısınızDenk geldikçe görüyorum yorumlarınızı hep kibar ve sakin cevaplar veriyorsunuz. Dilerim en kısa zamanda Allah gonlunuzun dileğini versin
18 Şubat'ta eşimle korunmasız ilişkim oldu Ella içtim ertesi günde korunmasız birliktelik oldu fakat bir sonraki korunmasız ilişkide fayda etmiyomus her ayın 6sı 7si gibi adet olurum 6 gün adetimde gecikme oldu ilactan dolayı martın 13ünde adet oldum ama kısa sürdü rengi miktarı değişikti şuan adet tarihim geçti takvime göre nisanın 11inde adet olmam gerekiyo son 4 5 gündür kasık ağrım var sol tarafta ama bacağıma belime vuruyor ağrısı göğüslerim şiş kabızlık var sürekli uyuyorum günümün çoğunluğu uykuyla geçiyor daha önce de hamilelik yaşadım bire bir aynı belirtileri acaba olabilir mi adet oldum biliyorum ama kafamı karıştıran şey miktarı rengi farklıydı ve hamilelik belirtileri gibi belirtilerim var ne zaman test yapsam kesin sonuç alırımYaaa çok teşekkür ederim mutlu oldum Allah razı olsun çok tatlısınız
18 şubattaki ilişkiden çoktaaaaanm belli olur test sonucu18 Şubat'ta eşimle korunmasız ilişkim oldu Ella içtim ertesi günde korunmasız birliktelik oldu fakat bir sonraki korunmasız ilişkide fayda etmiyomus her ayın 6sı 7si gibi adet olurum 6 gün adetimde gecikme oldu ilactan dolayı martın 13ünde adet oldum ama kısa sürdü rengi miktarı değişikti şuan adet tarihim geçti takvime göre nisanın 11inde adet olmam gerekiyo son 4 5 gündür kasık ağrım var sol tarafta ama bacağıma belime vuruyor ağrısı göğüslerim şiş kabızlık var sürekli uyuyorum günümün çoğunluğu uykuyla geçiyor daha önce de hamilelik yaşadım bire bir aynı belirtileri acaba olabilir mi adet oldum biliyorum ama kafamı karıştıran şey miktarı rengi farklıydı ve hamilelik belirtileri gibi belirtilerim var ne zaman test yapsam kesin sonuç alırım