regl ağısı yardım edin!

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
53
Bugün regl oldum karnım felaket ağrıyordu.her reglimin ilk günü ağrır sonraki günler ağrımazdı hiç.bu gün de öyle oldu ya bir yere bile çıkamıyorum ben ağrıdan.ağrı kesici içtim düzeldi şimdi dinleniyorum.doktora gitmeli miyim? Geçen yıl MR çekerken 2 cm kistim olduğunu öğrenmiştim başka hastalığım yok bildiğim kadarıyla.zaten regl ağrısı dışında bir şeyde yok.bir de nadiren kısa süren bi mide bulantısı da oluyor.
Gideyim mi doktora sizce?Gidersem ağrılar hafifler mi yoksa normal mi herkeste olan ağrılar mı?

20 yıldır aynı sorunu yaşıyorum.20 yıldır da alışamadım :D
Doktora da gitmiştim.
Tek dediği doğurunca geçecek.Doğurmadım bilmiyorum geçer mi o zaman :)
Ağrı kesici alınca hafifliyorsa doktorluk bir durumun var gibi durmuyor.
Ben de dünden beri ilaç kullanıyorum mecburum yoksa ağrım geçmiyor.
Yine de için rahatlasın istiyorsan git doktora.

20 yıldır aynı sorunu yaşıyorum.20 yıldır da alışamadım :KK70:
Doktora da gitmiştim.

Teşekkürler.doğurunca geçiyorsa çikolata kisti olabilir.

Bence doktora gitmelisin, mide bulantısı ve aşırı ağrı oluyorsa ve anüs sancısı oluyorsa çikolata kisti olabilir. Kistler adet donemlerinde ağrı yapar onun dışında belli bile olmaz. Zamanında da kist çıkmış tedavisini oldun mu ? Not: çikolata kisti dogurunca da tekrar eder.

Genç kızlığımdan beri senelerdir günlerce ağrı çektim. Epeyce ilaç ve tedavi yöntemi uyguladım, ama hiç geçmedi. En sonunda bir doktor - ki o doktor doğum doktorum oldu- doğum kontrol hapı önerdi ve son 8 senemi sıfır sancı ile geçirdim. Doğum sonrası ilk kez geçen gün adet oldum yine. İlacı kullanamadığım için hala ağrı çekiyorum. Herkesinki doğum sonrası düzelmiyormuş malesef. Senin aardığın kalıcı bir çözüm mü bilemedim ama doğru tedavi ile kurtulman mümkün.

Bence doktora gitmelisin, mide bulantısı ve aşırı ağrı oluyorsa ve anüs sancısı oluyorsa çikolata kisti olabilir. Kistler adet donemlerinde ağrı yapar onun dışında belli bile olmaz. Zamanında da kist çıkmış tedavisini oldun mu ?

Anüs sancısı ne demek? O bölgeye herhangi bir acı ağrı yok.Sadece karın ağrısı ve mide bulantısı.Mide bulantısı nadiren olur yılda 1 kez falan kısa sürer hemen geçer.kadın ağrısı saatlerce.Ağrı öyle hastanelik olduğum bir ağrı değil rahatsız edici.kist tedavisi de olmadım 2 cm tehlikeli değilmiş sanırım.çikolata kisti olabilir belki bilemiyorum

Genç kızlığımdan beri senelerdir günlerce ağrı çektim. Epeyce ilaç ve tedavi yöntemi uyguladım, ama hiç geçmedi. En sonunda bir doktor - ki o doktor doğum doktorum oldu- doğum kontrol hapı önerdi ve son 8 senemi sıfır sancı ile geçirdim. Doğum sonrası ilk kez geçen gün adet oldum yine. İlacı kullanamadığım için hala ağrı çekiyorum. Herkesinki doğum sonrası düzelmiyormuş malesef. Senin aardığın kalıcı bir çözüm mü bilemedim ama doğru tedavi ile kurtulman mümkün.

Ağrı kesiciyle falan idare ederim artık.okuldayken kendimi başka şeylere veriyorum bu yüzden az ağrı hissediyorum zaten.yazın evde boş boş oturuyorum o zamanlar çok ağrıyor.duş ve yürüyüş iyi geliyor

Anüs sancısı ne demek? O bölgeye herhangi bir acı ağrı yok.Sadece karın ağrısı ve mide bulantısı.Mide bulantısı nadiren olur yılda 1 kez falan kısa sürer hemen geçer.kadın ağrısı saatlerce.Ağrı öyle hastanelik olduğum bir ağrı değil rahatsız edici.kist tedavisi de olmadım 2 cm tehlikeli değilmiş sanırım.çikolata kisti olabilir belki bilemiyorum
Diskilama yapılan bölüm anüs :))) kist tedavisi olmadim demen co garip geldi normalde her doktor yapar tedavisini. Çikolata kisti de hafife alinacak bir kist degil 8 sene cektim. Açtığım konuyu okumani tavsiye ediyorum belki ön ayak olur sana.

20 yıldır aynı sorunu yaşıyorum.20 yıldır da alışamadım :D
Doktora da gitmiştim.
Yok be geçse benim geçerdi regl olunca hastanelik oluyore konum bile vardı hatta

evlenince geçer dediler geçmedi, doğum yapınca geçer dediler bekliyorum:KK70: bakalım geçecek mi?
her regl döneminde hastaneye gidip iğnelerle atlatmaya çalışan sedyeleri devirecek kadar adet ağrısı çeken ben, hacamat yaptırdıktan sonra sadece ilk gün yarım ağrı kesici içerek ki sırf ağrıyacak korkusuyla psikolojik olarak içmiş olabilirim, bu sorunu atlatmıştım. (hacamatın üstüne 2 regl dönemi geçirdim, sonra zaten hamile olduğumu öğrendim. ) Şimdi doğumdan sonraki ilk adetimi merak ediyorum. İnşallah geçmiş olur.

Back