• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl 9 gün gecikti hamile olabilir miyim

Ada0703

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
12
1
36
35
Merhaba ben yeni üyeyim geçen ay 11 ağustos regl oldum bu ay 9-10 nu gibi gelmesi gerekiyordu ama olmadım regl olacağım günün 5 günü test yaptım şu 5 TL lik ucuzlardan negatif çıktı sizce hamile olabilir miyim geç döllenme olabilir mi yada psikolojik mi şimdi de test yapmaya korkuyorum kasık ve bel ağrım var bugün de gögüslerim acıyor yorumlarınızı bekliyorum

bende eski başlıklarda arıyordum bu konuyu A Ada0703 teşekkür ederim:) bende aynı durumdayım benim 11 gün geçti. mevsim değişikliği acaba ondan mı diyorum. test negatif ama

bende eski başlıklarda arıyordum bu konuyu A Ada0703 teşekkür ederim:) bende aynı durumdayım benim 11 gün geçti. mevsim değişikliği acaba ondan mı diyorum. test negatif ama
Sen ucuz testten mi yaptın canım yoksa hassas olan mı hamilelik belirtin var mı kan testi yaptırdın mı ben negatif çıkar diye korkuyorum

Sen ucuz testten mi yaptın canım yoksa hassas olan mı hamilelik belirtin var mı kan testi yaptırdın mı ben negatif çıkar diye korkuyorum
herhangi bi gebelik testi aldım eczaneden kan testi yaptırmadım. adet olacak gibi değilim ama hamile gibi de değilim. ha bugün ha yarın bekliyorum. cumaya kadar olmazsam bi test alıp doktora gitmeyi düşünüyorum.

Evet gebelik için hem de hormonlar için kan verdim hayırlısı artık
sonucunu bekliyorum hayırlı haberlerin olsun. bende öğleden sonra doktora gidicem bakalım benim ne çıkıcak. stres mideme vurdu fena haldeyim neyse erken gidip beklicez artık

sonucunu bekliyorum hayırlı haberlerin olsun. bende öğleden sonra doktora gidicem bakalım benim ne çıkıcak. stres mideme vurdu fena haldeyim neyse erken gidip beklicez artık
Malesef negatif hamile değilim prolaktin ve lh hormonu yüksekmiş klamen dostinex verdi onları kullanıp teker gideceğim bakalım

Malesef negatif hamile değilim prolaktin ve lh hormonu yüksekmiş klamen dostinex verdi onları kullanıp teker gideceğim bakalım
günaydın bende cmt doktora gittim bana da aynı ilaçlardan verdi. ilaçlar fayda da gösterdi artık beklemiyorum:)

günaydın bende cmt doktora gittim bana da aynı ilaçlardan verdi. ilaçlar fayda da gösterdi artık beklemiyorum:)
Bana dört ilaç verdi canım dostinex i üç gün arayla atıyorum. Deltacortril var on gün boyunca tok karına atacağım. Duphaston adet söktürücü ve düzenleyici onu da sabah akşam alıyorum tok karına birde klomen var işte adet bugün oldum adetin üçüncü günü de ona başlayacağım hayırlısıyla

Bana dört ilaç verdi canım dostinex i üç gün arayla atıyorum. Deltacortril var on gün boyunca tok karına atacağım. Duphaston adet söktürücü ve düzenleyici onu da sabah akşam alıyorum tok karına birde klomen var işte adet bugün oldum adetin üçüncü günü de ona başlayacağım hayırlısıyla
Birde soğan kürü ne başlayacağım yumurtalara faydalıymış okudum da genelde klomen kullanıp çatlamayan yumurtalar kist yapıyormuş bu soğan kürü kist oluşursa ona faydası oluyormuş içmesi zor oluyor ama şifa niyetine deyip burnumu tıkayıp içiyorum artık

Back