• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl 8 gün geçti test silik çizgi Beta HCG < 2.30 yükselir mi?

buseng

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
89
33
3
28
Kızlar merhaba,

Adetim 8 gün gecikti bugün kan testi verdim < 2.30 çıktı gebelik testi de 2 gün önce silik çıktı hamile olabilir miyim? Doktor 2-3 gün içinde adet olmazsan tekrar kan testi ver dedi böyle belirsizlik durumu çok yorucu 😣 0 olmadığı için yükselir mi? < 2.30 sonucu böyle benzer olup adeti gecikip yükselen var mı ?

Teşekkürler. 💙

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,

Adetim 8 gün gecikti bugün kan testi verdim < 2.30 çıktı gebelik testi de 2 gün önce silik çıktı hamile olabilir miyim? Doktor 2-3 gün içinde adet olmazsan tekrar kan testi ver dedi böyle belirsizlik durumu çok yorucu 😣 0 olmadığı için yükselir mi? < 2.30 sonucu böyle benzer olup adeti gecikip yükselen var mı ?

Teşekkürler. 💙
Benimde kan değerim 2.30 cikiyo hep ama gebelik olmuyo canım. 8 gün gecikmesine rağmen gebelik değeri yok olsa daha yüksek çıkması gerekirdi

Benimde böyle çıkmıştı birkaç gün sonra regl oldum bazen sıcaktan stresten gecikiyor
İnşallah hamilesinizdir

Kizlar mrb ben bugn hastaneye kasık agrisi ishal sikintisi icin gittim beta ve idrar testi verdim 0.539 cikti diger sonuclarima bakarak doktor gebelik var dedi kadin doguma gittim kan testime bakarak yok dedi dger testlere bakmadi adetime 3 gun var sizce hamile miyim

Kizlar benimde adetim 8 gun gecikti.4 gün önce kaset test yaptım silik çizgi çıktı. Bugün kan verdim beta hcg 5.41 çıktı. Şimdi de hafif kahverengi lekelenme oldu .Yarın doktora gidicem ama sabirsizlandim bu durumu yaşayan var mı?

Kizlar benimde adetim 8 gun gecikti.4 gün önce kaset test yaptım silik çizgi çıktı. Bugün kan verdim beta hcg 5.41 çıktı. Şimdi de hafif kahverengi lekelenme oldu .Yarın doktora gidicem ama sabirsizlandim bu durumu yaşayan var mı?
Tekrar kan verdiniz mi yükselmiştir inşallah 🤲🏻

Kizlar mrb ben bugn hastaneye kasık agrisi ishal sikintisi icin gittim beta ve idrar testi verdim 0.539 cikti diger sonuclarima bakarak doktor gebelik var dedi kadin doguma gittim kan testime bakarak yok dedi dger testlere bakmadi adetime 3 gun var sizce hamile miyim
Canım adet olmadıysan hala tekrar kan testi ver hcg artışı var ise hamilesindir geç döllenme olabilir

Tekrar kan verdiniz mi yükselmiştir inşallah 🤲🏻
Bu ay o kadar farklı şeyler yaşadım ki adetim 10 gün gecikti . Üstüne 15 gündür çok yoğun kasık ağrısı yaşadım. Kan degerime baktirdiktan sonra regl oldum o da sadece 2 gün sürdü. Daha bugün ağrılarım azaldı.

Muhtemelen evet

Back
X