• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl 5 gün kala ovulasyon testi pozitif ??

rewix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
311
7
68
Ankara
kızlar reglime 5 gün var.bugün evde ovulasyon teseti vardı dayanamadım onu yaptım ve 2. çizgi çıktı.bu ne şimdi anlayamadım.sizce yumurtlama mı yoksa ne? uf ne zormuş :( yardım edin lütfn :(

Ben hamileliğimden adetime bir gün kala ovülasyon testi yaparak şüphelendim.Eğer ikinci çizgi diğerinden koyuysa bir gebelik testi yap derim.Büyük ihtimalle hamilesindir,herhangi bir hormon sorunun yoksa.

cevabın için teşekkür ederim :) hemen hemen aynı koyulukta.ama reglime daha 5 gün var çıkar mı acaba idrarda?

Bir kaç gün üst üste yine aynı koyulukta çıkarsa 2 çizgide hamilesin büyük ihtimalle.....

rewix canım meraba....senin yaşadıklarının aynısını yaşamış biri olarak yazıyorum...inşallah hamilesindir ama nolur ümitlenme...çünkü geçen ay benim de 5 gün kala sürekli pozitifi gösterdi.ama adet olsum...bu ay ise pozitif çıkıyor zatende hatta t .izgisi c den daha koyu çıkıyor yani tam olması gereken..yine tutamadım kendimi hamilelik testi yaptım...negatif tabiki...az önce yine ovulasyon yaptım pozitif ....bugun yarın adet olmam lazım....anladığım kadarıyla adete yakın ovulasyon pozitif gösteriyor.

ama yinede arkadaşların yazdıkları gibide olabilir.inş hamilesindir..ama ümitlenme derim...hayırlısı olsun

yagmursis cnm teşekkür ederim.haklısın ümitlenmemek lazım.bende acaba geç mi yumurtluyorum diye düşündüm. bakalım kırmızılar gelecek mi? inş gelmez. reglimden sonra yapacam test.ümitlenip üzülmek istemiyorum.teşekkürler cnm :)

IMG_20170131_120706.jpg

Back