Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar reglim uzun süredir düzenli bu ay 4 gün geçikti öglen test yaptım negatif sabah ilk idrarla tekrarlıycam erken mi test yapıyorum sizce daha fazla beklemelimiyim Sol kasıkta batma var başka belirtim de yok
Selam kızlar reglim uzun süredir düzenli bu ay 4 gün geçikti öglen test yaptım negatif sabah ilk idrarla tekrarlıycam erken mi test yapıyorum sizce daha fazla beklemelimiyim Sol kasıkta batma var başka belirtim de yok
Merhabalar testiniz ne çıktı acaba? Benim de bugün 5.gunum gecikti ilk kez öyle bir şey oldu ve belim sırtım çok ağrıyor göğüslerim şiş ama sadece uçları aciyor iki gün önce sabah 4 te kusma hissiyle uyandım ve bu sabah test yaptım negatif ne düşüneceğimi bilemiyorum, yurtdışındayim kan vermem için de beklemem gerek siz ne düşünüyorsunuz?