- Konu Sahibi gecede siyah
-
Canm hic telaslanma diyecegim ama kolay degil bilirim o dediklerin aynisi bendede var bence normal onceki hamileligimi hatirlamiyorum ne yasadim ama kasik agrisi bence normal sadece kanamaya dikkat et ki o bile kotu sonuclanmiyor artikAyy sanki adet olacakmış gibiyim karın ağrısı kasık ağrısı başımda kötütam uzanıyorum tuvaletim geliyor yarın doktora gidicem kesinlikle
Evet cnm testim pozitif çıktı yarın gideceğim dr.aCanım benim 10 gün geçti adetim umutlanmıştım bende ama bugün adet oldum inşallah sen hamilesindir
Yorumları sonradan okudum canım hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin darısı da bizlere inşallahEvet cnm testim pozitif çıktı yarın gideceğim dr.a
İnşallah hayatım RABBİM tez zamanda nasip etsinYorumları sonradan okudum canım hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin darısı da bizlere inşallah
Bende hatırlamıyorum kızımda ne yaşadım sadece onda bulantım çok oldu ama bunda bulantım yok göğüslerimde ahım şahım bir Ağrı’da yok sadece üst kısımlarında elimle dokunursam hafif acıyor senin göğüslerin ağrıyormu ayyy bize bakCanm hic telaslanma diyecegim ama kolay degil bilirim o dediklerin aynisi bendede var bence normal onceki hamileligimi hatirlamiyorum ne yasadim ama kasik agrisi bence normal sadece kanamaya dikkat et ki o bile kotu sonuclanmiyor artik
12 yıl öncesine gitmek istiyorumBende hatırlamıyorum kızımda ne yaşadım sadece onda bulantım çok oldu ama bunda bulantım yok göğüslerimde ahım şahım bir Ağrı’da yok sadece üst kısımlarında elimle dokunursam hafif acıyor senin göğüslerin ağrıyormu ayyy bize bak
Bende hatırlamıyorum kızımda ne yaşadım sadece onda bulantım çok oldu ama bunda bulantım yok göğüslerimde ahım şahım bir Ağrı’da yok sadece üst kısımlarında elimle dokunursam hafif acıyor senin göğüslerin ağrıyormu ayyy bize bak
Aynen insan hamile oldumu herseyi merak ediyor, benimde var gogusum acayip agriyo koltuk alti kisimlari ozellikle bulanti bendede yok oglum var ondada olmamisti hic
CANIM rabbim gönlüne göre versin benim dün gece aşırı bir ağrım oldu sürekli tuvalete gittim durdum ve yoğun bir şekilde kanamam oldu Ve dün geceden beri hastanedeydim hüsran oldu ama 1 gün içinde o kadar çok kötü şeyler üst üste geldiki kabus gibiydi ve şuanda kimseyle konuşmuyorum çok kırgınım yiyecek ekmeği olan dünyaya gelir inşallah umutla beklediğin haberi alırsın CANIMBen de bu ay çok isteyenlerdenim sat 2 haziran ama hiç bir belirti yok diyebilirim sadece belim ağrıyor ve çok uyuyorum bu uyku ramazandan da olabilir sabahciyim erken uyanıyorum ondan da olabilir.
Cok uzuldum inankiCANIM rabbim gönlüne göre versin benim dün gece aşırı bir ağrım oldu sürekli tuvalete gittim durdum ve yoğun bir şekilde kanamam oldu Ve dün geceden beri hastanedeydim hüsran oldu ama 1 gün içinde o kadar çok kötü şeyler üst üste geldiki kabus gibiydi ve şuanda kimseyle konuşmuyorum çok kırgınım yiyecek ekmeği olan dünyaya gelir inşallah umutla beklediğin haberi alırsın CANIM
Çok üzüldüm çok geçmiş olsunCANIM rabbim gönlüne göre versin benim dün gece aşırı bir ağrım oldu sürekli tuvalete gittim durdum ve yoğun bir şekilde kanamam oldu Ve dün geceden beri hastanedeydim hüsran oldu ama 1 gün içinde o kadar çok kötü şeyler üst üste geldiki kabus gibiydi ve şuanda kimseyle konuşmuyorum çok kırgınım yiyecek ekmeği olan dünyaya gelir inşallah umutla beklediğin haberi alırsın CANIM
Çok geçmiş olsun ne oldu öyle birden bire canım? Çok üzüldüm merak etme ama hemen hamile kalırsın yine Allah’ın izniyleCANIM rabbim gönlüne göre versin benim dün gece aşırı bir ağrım oldu sürekli tuvalete gittim durdum ve yoğun bir şekilde kanamam oldu Ve dün geceden beri hastanedeydim hüsran oldu ama 1 gün içinde o kadar çok kötü şeyler üst üste geldiki kabus gibiydi ve şuanda kimseyle konuşmuyorum çok kırgınım yiyecek ekmeği olan dünyaya gelir inşallah umutla beklediğin haberi alırsın CANIM
İnşallah CANIM 1 günde hayatım kabusa döndü babam kalp krizi geçirdi zaten biliyorsun karnım çok ağrıyor diye yorum yapıyordum olan oldu 1 gecede sağlık olsun RABBİM HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN İNŞALLAHÇok geçmiş olsun ne oldu öyle birden bire canım? Çok üzüldüm merak etme ama hemen hamile kalırsın yine Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?