- 3 Ocak 2018
- 89
- 61
- 8
- 43
- Konu Sahibi gecede siyah
-
Kızlar konuya direk giriş yapayım ilk zamanlar sancı ve ağrılarınız normal adet dönemlerinde oluyor ben üstüne üçüncü adet dönemine girecem sanki adet olacak gibi hissediyorum bazenkan gelmediği sürece korkmayın ve kendinizi yormayın kendinizi biraz dağınıklığa alıştırın yoksa evi gördükçe stres yaparsınız
Kalkma boşver inan bebişten daha değerli hiç birşey yok. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ev kolayAynen eve bakiyorum ama kalkamiyorum
Valla ilk günler heyecanı böyle diyorsun da kız üç aydır çamaşır suyu kullanmıyorum ara ara evi yıkayasım bile geliyorev kimin umrunda bir nebze rahatladım teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤
İçime doğmuştu o yüzden test yapmanı istemiştim maşaallah canım Allah tamamına erdirsinKizlar konuyu isgal ediyorum ama demin yaptim soktayim olabilirmi iki gun once vajinal kontrolum vardi doktor sadece yumurtaliklarimda kistten bahsetti gebelik vsr yok demedi resmen titriyorum
Boşver ben dün yaptım yapacağımı dikkatli bir şekilde yoksa İnan o çamaşır suyu kokusu olmadan yapamıyorum İnan eşim titiz ben ondan titiz şimdi elimi sürmemValla ilk günler heyecanı böyle diyorsun da kız üç aydır çamaşır suyu kullanmıyorum ara ara evi yıkayasım bile geliyorama inşallah Sağlıkla kucağımıza alırızda ev temizlenir zaar
Yok kız ver eşinin eline bizimki söylene söylene güzel yapıyor elinde alıştıBoşver ben dün yaptım yapacağımı dikkatli bir şekilde yoksa İnan o çamaşır suyu kokusu olmadan yapamıyorum İnan eşim titiz ben ondan titiz şimdi elimi sürmembanane gider otelde yaşarım yemin ederim
Yok kız ver eşinin eline bizimki söylene söylene güzel yapıyor elinde alıştı
Eee mecbur kuzum sende o bebeği büyüteceksin şimdiden tatlı acı sana belirtilerigaribim zaten yapıyor dışarda ağır abi evde köle ızawra
Eee yaniiii zahmet olmazsaEee mecbur kuzum sende o bebeği büyüteceksin şimdiden tatlı acı sana belirtileri
Senn geri git hemen doktora peki bu kistler zarari olmaz ins yavruya ndn kistin olusmus klomenmi kullandin tedavini oluyon muYok canim ne kan ne idrar testi yapti tek baktigi vajinal yoldan kistlerimdi
Hayir hicbisey kullanmadim iki gun once normal kontrolum vardi 6 ayda bir giderim o zaman dedi ufak bi kist var ama onemsiz bir iki aya adetle atarsin dedi sadece zaten gitmeliyim artik testler pozitifSenn geri git hemen doktora peki bu kistler zarari olmaz ins yavruya ndn kistin olusmus klomenmi kullandin tedavini oluyon mu
Amin canim saol insallah sorunsuzdurİçime doğmuştu o yüzden test yapmanı istemiştim maşaallah canım Allah tamamına erdirsin
İnşaallah canımAmin canim saol insallah sorunsuzdur
Amin insallah canim saol darisi sizlereTebrik ederim hamile olanları Rabbim devamını gösterir inşallah bizim içinde dua edin hamile siniz kabul olur :)) anne adaylarına anne olmayı bekliyenlerede Rabbim bizlerde yaşatsın tatdırsın bu duyguyu
Ayy sanki adet olacakmış gibiyim karın ağrısı kasık ağrısı başımda kötüBende ilk baslarda bi heveslerle kullanmistim folik asit baktim bebek yok iki aydir birakmistim☺tekrar baslayim zaten en iyisi tek onu kullanmak
Ayy sanki adet olacakmış gibiyim karın ağrısı kasık ağrısı başımda kötütam uzanıyorum tuvaletim geliyor yarın doktora gidicem kesinlikle
Çok korkuyorumİlk haftalarda normal endişelenmene gerek yok canım. Ben ilk 3 ay gecede 8 kere uyanıp lavaboya gidiyordum. Sancılandığın zamanlar uzan ayaklarını yükseğe kaldır
Çok korkuyorumçok sağol yarın rahatlarım inşallah dokturumu aradım öğleden sonra gidicem inşallah
Canım benim 10 gün geçti adetim umutlanmıştım bende ama bugün adet oldum inşallah sen hamilesindirHanımlar merhaba ,,
25 Mart bir önceki adetim 22 Nisa’n geçen ayki ve bu ay 20 21 olmam gerekiyordu henüz olmadım artık hesaplayıcıları kullanmaktan bakmaktan gına geldi bana göğüslerimde ahım şahım bir ağrım yok ara ara bulantım oluyor baş ağrım çok sık ağzımın tadı yok yumurta akı kıvamında hafif hafif akıntı oluyor kasıklarımda ağrı karnımda şişlik ve özür dileyerek söylüyorum kabızlık problemi yaşıyorum halsizim sürekli bebiş çok istiyoruz ama çok fazlada kendimi umutlandırmak istemiyorum artık eşim benden çok meraklıtest içinde bir kaçgün beklemek istiyorum Sizce hamilemiyim ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?