Gebeliğe Hazırlık REGL 3 gün geçti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ev kimin umrunda bir nebze rahatladım teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

ev kimin umrunda bir nebze rahatladım teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Valla ilk günler heyecanı böyle diyorsun da kız üç aydır çamaşır suyu kullanmıyorum ara ara evi yıkayasım bile geliyor ama inşallah Sağlıkla kucağımıza alırızda ev temizlenir zaar

Kizlar konuyu isgal ediyorum ama demin yaptim soktayim olabilirmi iki gun once vajinal kontrolum vardi doktor sadece yumurtaliklarimda kistten bahsetti gebelik vsr yok demedi resmen titriyorum
İçime doğmuştu o yüzden test yapmanı istemiştim maşaallah canım Allah tamamına erdirsin

Valla ilk günler heyecanı böyle diyorsun da kız üç aydır çamaşır suyu kullanmıyorum ara ara evi yıkayasım bile geliyor ama inşallah Sağlıkla kucağımıza alırızda ev temizlenir zaar
Boşver ben dün yaptım yapacağımı dikkatli bir şekilde yoksa İnan o çamaşır suyu kokusu olmadan yapamıyorum İnan eşim titiz ben ondan titiz şimdi elimi sürmem banane gider otelde yaşarım yemin ederim

Yok kız ver eşinin eline bizimki söylene söylene güzel yapıyor elinde alıştı

Senn geri git hemen doktora peki bu kistler zarari olmaz ins yavruya ndn kistin olusmus klomenmi kullandin tedavini oluyon mu
Hayir hicbisey kullanmadim iki gun once normal kontrolum vardi 6 ayda bir giderim o zaman dedi ufak bi kist var ama onemsiz bir iki aya adetle atarsin dedi sadece zaten gitmeliyim artik testler pozitif

Bende ilk baslarda bi heveslerle kullanmistim folik asit baktim bebek yok iki aydir birakmistim☺tekrar baslayim zaten en iyisi tek onu kullanmak
Ayy sanki adet olacakmış gibiyim karın ağrısı kasık ağrısı başımda kötü tam uzanıyorum tuvaletim geliyor yarın doktora gidicem kesinlikle

Ayy sanki adet olacakmış gibiyim karın ağrısı kasık ağrısı başımda kötü tam uzanıyorum tuvaletim geliyor yarın doktora gidicem kesinlikle

İlk haftalarda normal endişelenmene gerek yok canım. Ben ilk 3 ay gecede 8 kere uyanıp lavaboya gidiyordum. Sancılandığın zamanlar uzan ayaklarını yükseğe kaldır

İlk haftalarda normal endişelenmene gerek yok canım. Ben ilk 3 ay gecede 8 kere uyanıp lavaboya gidiyordum. Sancılandığın zamanlar uzan ayaklarını yükseğe kaldır
Çok korkuyorum çok sağol yarın rahatlarım inşallah dokturumu aradım öğleden sonra gidicem inşallah

Canım benim 10 gün geçti adetim umutlanmıştım bende ama bugün adet oldum inşallah sen hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…