- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.690
- 88
- 32
- Konu Sahibi gecede siyah
-
Bence siz hemen kan testi yaptırıp tekrar kontrole gidin hayırlı olsun sağlıkla gelsin insKizlar konuyu isgal ediyorum ama demin yaptim soktayim olabilirmi iki gun once vajinal kontrolum vardi doktor sadece yumurtaliklarimda kistten bahsetti gebelik vsr yok demedi resmen titriyorum
Aynen yapinda banada gaz verin
bende yarını bekliyorum eşime söylemek için ama dayanamıcam heralde ay bari gece 12 den sonra eline testi vereyim
Hayirlisi olsun minikler gelene kadar bizi baya ugrastircak sanirim☺
Ohhhhhh maaşallahhhhhhh yok mu arttıranKizlar konuyu isgal ediyorum ama demin yaptim soktayim olabilirmi iki gun once vajinal kontrolum vardi doktor sadece yumurtaliklarimda kistten bahsetti gebelik vsr yok demedi resmen titriyorum
Ben sabahın 5 inde eşimin yaş günü hediyesini eline verdim adam şoookOhhhhhh maaşallahhhhhhh yok mu arttıran
Karnında ağrı varmı cnm seninKizlar konuyu isgal ediyorum ama demin yaptim soktayim olabilirmi iki gun once vajinal kontrolum vardi doktor sadece yumurtaliklarimda kistten bahsetti gebelik vsr yok demedi resmen titriyorum
Aynen var sizlama sanci onuda ben kiste baglamistimKarnında ağrı varmı cnm senin
Saolasin insallah haftasonu yasadigim bolgede yaptiramam insallah pazartesi kesinlestiririmBence siz hemen kan testi yaptırıp tekrar kontrole gidin hayırlı olsun sağlıkla gelsin ins
Benim. Esimde saskina dondu testi yaptim daha sevinmeden kostu gitti bidaha aldi oda olumlu olunca kendinden gectiBen sabahın 5 inde eşimin yaş günü hediyesini eline verdim adam şoookrüya gördüğünü sanmış kalktı oturdu birdaha kalktı bana süt getiriyor ne yapacağını şaşırdı uykum geldi yatıcam bu sefer beni uyutmuyor bileydim önce uykumu alır sonra verirdim hediyesini
Aynen bendede var adet olacakmış gibiAynen var sizlama sanci onuda ben kiste baglamistim
Hakkında hayırlısı olsun canim allah hüsrana ugratmasinSaolasin insallah haftasonu yasadigim bolgede yaptiramam insallah pazartesi kesinlestiririm
Korkuyorum birşey olacak gibiAynen bendede var adet olacakmış gibi
Hic korkma rahat tut icini stres asil sorun cikmasina sebep olan seyKorkuyorum birşey olacak gibi
Pazartesi bende gidicem kısmet olursa evet haklısın stres zaten bana hiç gelmiyorBende korkuyorum aslinda ama doktor kese falan gormedi diye yinede icimi ferahlatiyorum
Folikasit ve coraspin de kullanıyorum ben kürtaj olmuştum geçen sene bebek düşündüğün zaman folikasit ve coraspin kullanmamı söyledi dr şimdi onları kullanıyorumPazartesi bende gidicem kısmet olursa evet haklısın stres zaten bana hiç gelmiyorRABBİM KORUSUN İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE ŞU MÜBAREK AY ANNELİĞİ TATTIRSIN VALLAHİ HERKESE DUA EDİYORUM ❤
Bende ilk baslarda bi heveslerle kullanmistim folik asit baktim bebek yok iki aydir birakmistimFolikasit ve coraspin de kullanıyorum ben kürtaj olmuştum geçen sene bebek düşündüğün zaman folikasit ve coraspin kullanmamı söyledi dr şimdi onları kullanıyorum
Aynen ben çoktandır kullanıyorum kullan tabikiBende ilk baslarda bi heveslerle kullanmistim folik asit baktim bebek yok iki aydir birakmistim☺tekrar baslayim zaten en iyisi tek onu kullanmak
Cnm mesajina cevap veremedim olmadi anlamadim ama agrilarim direk kasiklarimda adet sancisi gibi 1 haftadir var halada gecmediAynen ben çoktandır kullanıyorum kullan tabiki
Aynen eve bakiyorum ama kalkamiyorumKızlar konuya direk giriş yapayım ilk zamanlar sancı ve ağrılarınız normal adet dönemlerinde oluyor ben üstüne üçüncü adet dönemine girecem sanki adet olacak gibi hissediyorum bazenkan gelmediği sürece korkmayın ve kendinizi yormayın kendinizi biraz dağınıklığa alıştırın yoksa evi gördükçe stres yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?