Gebeliğe Hazırlık REGL 3 gün geçti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar konuyu isgal ediyorum ama demin yaptim soktayim olabilirmi iki gun once vajinal kontrolum vardi doktor sadece yumurtaliklarimda kistten bahsetti gebelik vsr yok demedi resmen titriyorum😍
Bence siz hemen kan testi yaptırıp tekrar kontrole gidin hayırlı olsun sağlıkla gelsin ins

Aynen yapinda banada gaz verin😁😁
😂😂😂😂 bende yarını bekliyorum eşime söylemek için ama dayanamıcam heralde ay bari gece 12 den sonra eline testi vereyim 😂😂😂😂
Hayirlisi olsun minikler gelene kadar bizi baya ugrastircak sanirim☺
Kizlar konuyu isgal ediyorum ama demin yaptim soktayim olabilirmi iki gun once vajinal kontrolum vardi doktor sadece yumurtaliklarimda kistten bahsetti gebelik vsr yok demedi resmen titriyorum😍
Ohhhhhh maaşallahhhhhhh yok mu arttıran 😍😍😍😍

Ohhhhhh maaşallahhhhhhh yok mu arttıran 😍😍😍😍
Ben sabahın 5 inde eşimin yaş günü hediyesini eline verdim adam şoook 😂😂😂 rüya gördüğünü sanmış 😂😂😂 kalktı oturdu birdaha kalktı bana süt getiriyor 😂😂😂 ne yapacağını şaşırdı uykum geldi yatıcam bu sefer beni uyutmuyor bileydim önce uykumu alır sonra verirdim hediyesini 😂😂

Ben sabahın 5 inde eşimin yaş günü hediyesini eline verdim adam şoook 😂😂😂 rüya gördüğünü sanmış 😂😂😂 kalktı oturdu birdaha kalktı bana süt getiriyor 😂😂😂 ne yapacağını şaşırdı uykum geldi yatıcam bu sefer beni uyutmuyor bileydim önce uykumu alır sonra verirdim hediyesini 😂😂
Benim. Esimde saskina dondu testi yaptim daha sevinmeden kostu gitti bidaha aldi oda olumlu olunca kendinden gecti🤣🤣

Pazartesi bende gidicem kısmet olursa evet haklısın stres zaten bana hiç gelmiyor 🥺 RABBİM KORUSUN İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE ŞU MÜBAREK AY ANNELİĞİ TATTIRSIN VALLAHİ HERKESE DUA EDİYORUM 🙏
Folikasit ve coraspin de kullanıyorum ben kürtaj olmuştum geçen sene bebek düşündüğün zaman folikasit ve coraspin kullanmamı söyledi dr şimdi onları kullanıyorum

Folikasit ve coraspin de kullanıyorum ben kürtaj olmuştum geçen sene bebek düşündüğün zaman folikasit ve coraspin kullanmamı söyledi dr şimdi onları kullanıyorum
Bende ilk baslarda bi heveslerle kullanmistim folik asit baktim bebek yok iki aydir birakmistim☺️tekrar baslayim zaten en iyisi tek onu kullanmak

Kızlar konuya direk giriş yapayım ilk zamanlar sancı ve ağrılarınız normal adet dönemlerinde oluyor ben üstüne üçüncü adet dönemine girecem sanki adet olacak gibi hissediyorum bazen 😉 kan gelmediği sürece korkmayın ve kendinizi yormayın kendinizi biraz dağınıklığa alıştırın yoksa evi gördükçe stres yaparsınız 😆

Kızlar konuya direk giriş yapayım ilk zamanlar sancı ve ağrılarınız normal adet dönemlerinde oluyor ben üstüne üçüncü adet dönemine girecem sanki adet olacak gibi hissediyorum bazen 😉 kan gelmediği sürece korkmayın ve kendinizi yormayın kendinizi biraz dağınıklığa alıştırın yoksa evi gördükçe stres yaparsınız 😆
Aynen eve bakiyorum ama kalkamiyorum

Back