Gebeliğe Hazırlık REGL 3 gün geçti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaptim bisey cikmadi ama.hala gorunurde adetimde yok beyaz akinti dvm ediyo kasigimda batma goguslerimde sizi kabizlik var anlamadim dogrusu 2 gun gecikdi biraz daha bekleyim bakalim

Kizlar konuyu isgal ediyorum ama demin yaptim soktayim olabilirmi iki gun once vajinal kontrolum vardi doktor sadece yumurtaliklarimda kistten bahsetti gebelik vsr yok demedi resmen titriyorum

Eklentiler

• IMG_20190525_134353.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 41
Kizlar konuyu isgal ediyorum ama demin yaptim soktayim olabilirmi iki gun once vajinal kontrolum vardi doktor sadece yumurtaliklarimda kistten bahsetti gebelik vsr yok demedi resmen titriyorum
Canim hayirli olsun sen hamilesin adetin gecmismiydi cizgi baya belli tebrikler

Saol canim insallah dogrudur test evet bi 4 gunluk gecikmem vardi ama dedimya doktor olsa derdi diye hic ummuyordum sizden gaza geldim yaptim sadece
Bole bize sevindirici haberlerle gelin ins darisi bizlere canim dua edersin artik hamislerin duasi kabul olurmus sag salim salicakla dogurursun sende ins vnm

Kese olusmadan kalp atisini duymadan bazi doktorlar bilmiyo ama kan vermemismiydin cikmadimi hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…