- 3 Ocak 2018
- 89
- 61
- 8
- 43
- Konu Sahibi gecede siyah
-
AMİNNNNNNN İNŞALLAHAllah hepimize konu sahibine olandan versin
Yapim demi dur birazdan yapim misafirim gitsinde dayanamirem yapacamYapppp yappp❤
Yapim demi dur birazdan yapim misafirim gitsinde dayanamirem yapacam
Test yaptınız mı?Yapim demi dur birazdan yapim misafirim gitsinde dayanamirem yapacam
Hayirlisi olsun minikler gelene kadar bizi baya ugrastircak sanirimTest yaptim bisey cikmadi ama.hala gorunurde adetimde yok beyaz akinti dvm ediyo kasigimda batma goguslerimde sizi kabizlik var anlamadim dogrusu 2 gun gecikdi biraz daha bekleyim bakalim
Ugrastirmak nedemek anamizi aglattilar ama bi gelsinler hayirlisiyla saglicakla ins ısıracam sipayiHayirlisi olsun minikler gelene kadar bizi baya ugrastircak sanirim☺
Canim hayirli olsun sen hamilesin adetin gecmismiydi cizgi baya belli tebriklerKizlar konuyu isgal ediyorum ama demin yaptim soktayim olabilirmi iki gun once vajinal kontrolum vardi doktor sadece yumurtaliklarimda kistten bahsetti gebelik vsr yok demedi resmen titriyorum
Saol canim insallah dogrudur test evet bi 4 gunluk gecikmem vardi ama dedimya doktor olsa derdi diye hic ummuyordum sizden gaza geldim yaptim sadeceCanim hayirli olsun sen hamilesin adetin gecmismiydi cizgi baya belli tebrikler
Bole bize sevindirici haberlerle gelin ins darisi bizlere canim dua edersin artik hamislerin duasi kabul olurmus sag salim salicakla dogurursun sende ins vnmSaol canim insallah dogrudur test evet bi 4 gunluk gecikmem vardi ama dedimya doktor olsa derdi diye hic ummuyordum sizden gaza geldim yaptim sadece
Insallah canim allahim su guzel ayda isteyen herkesin ozelliklede senin bekledigini versinBole bize sevindirici haberlerle gelin ins darisi bizlere canim dua edersin artik hamislerin duasi kabul olurmus sag salim salicakla dogurursun sende ins vnm
Insallah canim allahim su guzel ayda isteyen herkesin ozelliklede senin bekledigini aminnnn inslhinan inan kuzum sen baya gebesin hemde cok belli cizgi peki demismiydin doktora adet olmadim bi kanda bakin
Yok canim ne kan ne idrar testi yapti tek baktigi vajinal yoldan kistlerimdiKese olusmadan kalp atisini duymadan bazi doktorlar bilmiyo ama kan vermemismiydin cikmadimi hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?