- 28 Mart 2008
- 1.535
- 4.038
- 658
- Konu Sahibi gecede siyah
-
Birgün fazladan üzülmekte var sonuçtan sonra ben daha çok üzülüyorum yarın kısmet olurda hastalanmazsam alıp yapıcamYarını nasıl bekleyeceksiniz?Bugün yapın ki bir gün fazladan sevinin.
Her daimİNŞALLAH CANIM banada dua edin ne olur şu kocişim mutlu olsun
Çok teşekkür ediyorum inşallahHer daimİnşAllah musmutlu haberi alırsınnn
Keşke bugünden alsaydınız sabah ilk idrarla yapardınızBirgün fazladan üzülmekte var sonuçtan sonra ben daha çok üzülüyorum yarın kısmet olurda hastalanmazsam alıp yapıcam
Keşke bugünden alsaydınız sabah ilk
yok yapmadım henüz yarın eşimin yaş günü inşallah varsa ona sürpriz yapıcam hemde daha net bir sonuç alırım herhaldeTest yaptınız mı?
Test yaptınız mı?
Yarını nasıl bekleyeceksiniz?Bugün yapın ki bir gün fazladan sevinin.
Hayirli olsun darisi bize olsun tez zamanda ins canim benimde 23 nisandi son adet tarihim daha olmadim meraklar icinde beklemedeyimCanım tarihlerimiz aynı hemen hemen :) 21 mart-22 nisan :) bu ay da 23-24 en geç bekliyordum :)
dün önce test sonra kan tahlili yptırdım , meleğim benimle :)
hemen test al ve yap
Bence bu kadar emin olmayın çok yeniyse gözükmemesi gayet normal test yapmadan emin olamazsınızAy tebrik ederim yaa sevindim adiniza ne guzel bende gecikmedeyim fakat vajinal konrtolumde vardi demedi bisey olsa gorurdu sanirim diye heycanim geri kacti bizlerede nasip olur insallah
Aminnn insRABBİM BU MÜBAREK AYIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞALLAH
Hayırlısı olsun inşallah :) gününüz geçmiş test yapın :)Hayirli olsun darisi bize olsun tez zamanda ins canim benimde 23 nisandi son adet tarihim daha olmadim meraklar icinde beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?