Gebeliğe Hazırlık REGL 3 gün geçti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merhabalar benim de adetime 9 gün var son bi kaç gündür aşırı kasık ağrıları gaz sorunu yaşıyorum. Beyaz akintim da var ama umutlanmak da istemiyorum çünkü benim kistim vardi ve prolaktin hormonum yüksekti ya yine yükseldi ise diye korkuyorum test yapsam belli de olmaz değil mi?

En erken gebelik testleri 1 hafta öncesine kadar die biliyorum..az biraz daha bekle istersen

CANIM benimde öyleydi İnan ama günüm 3. Gün geçiyor ve hala yapmadım ben biraz bekle derim bende yarın yapıcam inşallah hamişsindir CANIM hayırlısı ALLAH’tan

Nedir bu bizim çilemiz

İnşAllah gönlünden geçen olur canım inşAllah hamilesindir.Maalesef benim de bu ay 2 gün geçti sat 15 nisandı bu ay 16sında bekledim tık yok gecikme ikinci günü yine dayanamayıp test yaptım negatif dedim bekliyim zaten varsa illa ki gösterecek bebe kendini fakat 3.günün akşamı kırmızıları gördüm ve 4 aydır çocuk istiyoruz ilk defa bu kadar belirti gecikme ve kesik kesil regl dönemi yaşadım.Kendimizi çok dinliyoruz bu yüzden vücut kendini odaklıyor ve olmayan belirtiler bile oluşmaya başlıyor.Bende aşırı üşüme tir tir titreme vardı kasık ve bacak ağrısından uyuyamıyodum resmen fakat hayırlı vakit değilmiş.Artık saldım kendimi sıkmadan düşünmeden strese sokmadan devam edeceğiz denemeye.İnşallah hamişsindir değilsende hiç üzülme rabbim en hayırlı vakti bilendir

Haklısın kendimizi öyle bir kaptırıyoruzki Rabbim verirse en güzelini verir beklemekten başka çaremiz yok

Haklısın kendimizi öyle bir kaptırıyoruzki Rabbim verirse en güzelini verir beklemekten başka çaremiz yok
Aynen canım,sen yine de yarın ilk idrarınla bir test yap varsa bebişin kendini gösterir inşAllah.Arkadaşım var o da yeni öğrendi hamiş olduğunu üstüne gördü hatta geçen ay şuan 1.5 aylık oldu satında test yaptı çıkmamıştı bu ay beklerken regl gecikmesi yaşadı o da 3 gün yaptığı gibi çıktı.Vücuttan vücuda da çok değişiyor hcg yükselmeleri.Takipteyim inşAllah hayırlı haberini alırııız

İNŞALLAH CANIM banada dua edin ne olur şu kocişim mutlu olsun

Valla ben ocak 28de oldum
Şubat 25te olmam gerekiyordu olmadım. İdrarda negatif görmekten sıkılmış biri olarak gittim kan verdim
Ve pozitif :)
16+3hamileyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…