• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl 17.gunu Pembe Ve kirmizi akinti

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.281
298
Selam kizlar regl 17.gunu benden minik bir pembelik ve hafif kan gelmis tatildeyim ve korunmuyorum endise ettim cunku hafif hafif kasigim sancilaniyor ve cok sık tansiyon dusmesi yasiyorum reglden sonra hamile kaldigimdan supheleniyorum kasik sancim cok oldu cunku.. tatil bitince ve regl bitince test yapicam acaba yumurtlama kanamasi mi yoksa yerlesme kanamasimi bu suphelendim basina gelen varsa yazarbilirse sevinirim iyi bayramlar dilerim

Yumurtlama kanaması olabilir. Acile gidip kan da verebilirsin.

Kasikta doluluk hissi ve hafif kramp var bugun seffaf akinti ile pembrlik yine gelmis sanirim yumurtlama kanamasi olabilir kanda ne bakilmasi lazim lh mi ?
Tatildeyim kuzum ben antalya da o yuzden artik regl gecesini bekliycem

Canim benimde3 aydir regllerim böyle.gücen ay 24olmusdu en son.bu ay 12si?gene oldu kahverengi akinti gibi fakat benimki.neoldugunu bilemiyorum?agrim sancim yok.azar azar geliyor?fakat.

canim benim hala gun icinde pembelik hafif kahverengi mevcut cok sık bas donmem var dun bayilmisim tatildeyim tansiyonum baya dusuk cikmis.
bugun test yaptim yarim saat oldu ama bebetime diye c cizgisi cok gec belirdi ve tam beyaz diil surekli pembelik kaldi sacma sapan bisi anliycan bakalim ne cikcak 27 sinde regl olmustum daha cok var.
Canim benimde3 aydir regllerim böyle.gücen ay 24olmusdu en son.bu ay 12si?gene oldu kahverengi akinti gibi fakat benimki.neoldugunu bilemiyorum?agrim sancim yok.azar azar geliyor?fakat.

canim benim hala gun icinde pembelik hafif kahverengi mevcut cok sık bas donmem var dun bayilmisim tatildeyim tansiyonum baya dusuk cikmis.
bugun test yaptim yarim saat oldu ama bebetime diye c cizgisi cok gec belirdi ve tam beyaz diil surekli pembelik kaldi sacma sapan bisi anliycan bakalim ne cikcak 27 sinde regl olmustum daha cok var.
Srninki gebelik degil bence.ben halen emziriyorum ona bagladim ben?hormonlarim iynamiş

arkadaşlar merhaba 20 ekim regl başlangıç günümdü. bebek düşünceiz olduğu içi yumurtlama dönemimde gün aşırı ilişki yaşadık.dün ilişkiden birkaç saat sonra kanamam oldu yumurtlama kanamasımıdır bu bilgisi olan var mı ?

Back