Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mide bulantısı için veriliyor değil mi. Ben kullandım pek etkili olmadıMrb arkadaslar regenisis vitamin.kullanan var mi .?? İşe yariyo mu hamilelikte
Yok canım vitamin multi vitaminMide bulantısı için veriliyor değil mi. Ben kullandım pek etkili olmadı
Ben kullandım hamilelikten once ve 16. Haftada bıraktım dr bırak demişti nedenini bilmiyorumMrb arkadaslar regenisis vitamin.kullanan var mi .?? İşe yariyo mu hamilelikte
Ben hamileliğimin ilk 3 ayında premesis plus kullandım hem vitamin, folik asit hem de içindeki zencefil sayesinde mide bulantılarını önleme özelliği var. Çok şükür bulantısız geçti .Mrb arkadaslar regenisis vitamin.kullanan var mi .?? İşe yariyo mu hamilelikte
Ben ilk ayımda kullandım hiç memnun değildim. Içerdiği omega 3ten dolayı bütün gün midemden ağzıma balık kokusu geliyordu.Mrb arkadaslar regenisis vitamin.kullanan var mi .?? İşe yariyo mu hamilelikte
Evet multivitamin. Brnim bulantım var diye vermişti doktor. Normalde başka multivitamin kullanıyordum. Bir de yanında bunu aldım ama prk içemedim. Zencefilli bir kokusu vardıYok canım vitamin multi vitamin
Yok canım vitaminMide bulantısı için veriliyor değil mi. Ben kullandım pek etkili olmadı
Bana doğuma kadar kullanacaksin dedi ama :/ bilemedim yaBen kullandım hamilelikten once ve 16. Haftada bıraktım dr bırak demişti nedenini bilmiyorum
Evet viramin ama baba mide bulantısı için vermiştiYok canım vitamin
Bana doğuma kadar kullanacaksin dedi ama :/ bilemedim ya
Bana daha doktorum yazmadı kan değerlerimin sonuçları bugün çıktı hepsi çok iyi görünüyor kendisinden dönüş bekliyorum ama bunu o kadar övdüler ki bulantım için bunu yazdırmak istiyorum zencefili çok severim çiğ bile yerim pirilam asla fayda etmiyor umarım bundan fayda görürüm. Senin bulantını mı kestin yoksa bunu aldığın için bulantın olup olmadığını fark etmedin miBen hamileliğimin ilk 3 ayında premesis plus kullandım hem vitamin, folik asit hem de içindeki zencefil sayesinde mide bulantılarını önleme özelliği var. Çok şükür bulantısız geçti .
Canım ben 1 ay dir kullanıyom memnumumMrb arkadaslar regenisis vitamin.kullanan var mi .?? İşe yariyo mu hamilelikte
Canım benim bulantım yoktu, hiç olmadı ama midemde öyle bir reflü vardı ki bogazıma kadar cıkıp ileri düzey faranjite yol acmıstı ve mide asidimi bastıramıyordum, ekşime, yanma, yediğim her şeyin tadı berbat geliyordu o yüzden doktorum baskılaması için premesis plus verdi o sakinleştirdi ve iyi geldi ama sonra mide asidi çekilmez hale gelince nexium içmeye basladım mecbur.Bana daha doktorum yazmadı kan değerlerimin sonuçları bugün çıktı hepsi çok iyi görünüyor kendisinden dönüş bekliyorum ama bunu o kadar övdüler ki bulantım için bunu yazdırmak istiyorum zencefili çok severim çiğ bile yerim pirilam asla fayda etmiyor umarım bundan fayda görürüm. Senin bulantını mı kestin yoksa bunu aldığın için bulantın olup olmadığını fark etmedin mi
Mide asidine gaiscon ve leblebi kullanıyorumCanım benim bulantım yoktu, hiç olmadı ama midemde öyle bir reflü vardı ki bogazıma kadar cıkıp ileri düzey faranjite yol acmıstı ve mide asidimi bastıramıyordum, ekşime, yanma, yediğim her şeyin tadı berbat geliyordu o yüzden doktorum baskılaması için premesis plus verdi o sakinleştirdi ve iyi geldi ama sonra mide asidi çekilmez hale gelince nexium içmeye basladım mecbur.
Canım mide yanmasını gaviscon çözüyorsa tabi ki ilk öncelik gaviscon ve rennie duo. Benim mide sorunum ülser düzeyinde olduğu için gaviscon anlık bile rahatlatmadı hatta içindeki nane aroması boğazımı iyice tahriş etti diyebilirim. Kulak burun boğaz doktoru bile hemen bırak dedi gavisconu o zaman. Acil durum nedeniyle nexiuma baslattılar 2.5 ay sonunda bogaz acım azalmıştı düşün, acıdan ağlıyordum artık faranjit ötesi iğrenc bir ses kısıklığı, normal yutkunmayı kac ay unuttum. Doğum sonrası endoskopiye gireceğim bakalımMide asidine gaiscon ve leblebi kullanıyorum
Gerci dun yasadıgım felaket bi durumdu bazen hicbisi fayda etmıyor. Buyuk abdestle de ilgili mide sorunları, Kabız degılımdır ama genelde tuvalete 2 gunde bi cıkarım. Bi okadrda idrara gunde 20 kere cıkarım . Bunlar beni yoruyor.
ama hap yerine gaiscon surup oneririm yemekden sorna