Kontakt Lens refresh suni gözyaşı damlası

canım lens uzun vadede gözü kurutuyomuş. ve göz kuruluğu olan gözde lens batma yaparmış, acı verirmiş. bunu önlemek için suni gözyaşı damlaları var. batma hissettiğimizde, lens kullanımında önce ve sonra, canımız ne zaman isterse gözümüze damlatıyoruz.

refresh'i tavsiye ediyolar, eczanelerde bulabilirsiniz.

Evet canım gözü rahatlatıyo her lens kullananda bulunması gereken birşey bence :)

evet. yaşayanlar anlatıyolar da göz kuruluğu çok kötü bi şeymiş.. olmaması için kullancaz napalım.

benim gözde kuruluk var gibi, hatta doktor bana refresh yazmıştı. Ama lens olarak acuvue oasys kullanmaya başladığımdan beri rahatsızlığım olmuyor. Önceki lensimde hissediyordum kuruluğu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Ben refresh değil de tears naturale free'yi tercih ediyorum.
Refresh fayda etmiyor bana. Üstelik çok beyazlık bırakıyor gözümde.
Kuruyor çünkü. Kirpiklerimde de oluyor o beyazlardan. :s
Sevemedim.

bu gözyaşının zararı varmı peki..belli bir kullanma süresi falan??

Özel hastanede gittiğim bir doktor bu damlalrı kafaya göre çok kullanan olduğunu.Gözyaşı ölçümü yaptırmadan kullanıldığında gözyaşı bezlerinin tembelleşeceğini ve hayat boyu bu damlalara ihtiyac duyulabileceğini söyledi.Bence kullanmadan önce bi muayeneden geçmekte yarar var.

genellikle lens kullananlara verilen bir damla, gerçekten çok etkili lens kullanıyorsanız ve çoğu zaman gözünüde batmadan kuruluktan şikayetçiyseniz yanınızdan ayırmayın derim

Neredeyse 7 yıldır lens kullanıyorum ve bu aralar göz kuruluğu problemi yaşıyorum doktora gittim tears naturale free gözyaşı damlası verdi, ben memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…