• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reflüye Bağlı Yutkunma Zorluğu

eseniso

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
22
3
286
Adana
Merhabalar yaklaşık 8 aydan beri yani gecen yazdan beri yutkunma zorlugum var olay şöyle başladı agzıma acı ekşi su geldi mide yanması falan sonraları ben yediklerime dikkat ettm cola kızartma vesaire mide yanması tamamen gecti ama boğazımda takılma hissi geçmedi mide fıtıtğı olunca olurmus genelde diye okudum endoskopi yaparlar diye de doktora gitmeye korkuyrm ben bogazıma o tahta seyle bile baltıramayan bir insanım yardımlarınızı beklıyorum su an kudret narı kullanyrm mide yanması yok ama sabah kalktgmda afedersnz agzıma ekşi su gelmiş oluyor bogazımda takılma hissi yasayanlar ve geçirenler yardımcı olursa sevinirim...

Merhabalar yaklaşık 8 aydan beri yani gecen yazdan beri yutkunma zorlugum var olay şöyle başladı agzıma acı ekşi su geldi mide yanması falan sonraları ben yediklerime dikkat ettm cola kızartma vesaire mide yanması tamamen gecti ama boğazımda takılma hissi geçmedi mide fıtıtğı olunca olurmus genelde diye okudum endoskopi yaparlar diye de doktora gitmeye korkuyrm ben bogazıma o tahta seyle bile baltıramayan bir insanım yardımlarınızı beklıyorum su an kudret narı kullanyrm mide yanması yok ama sabah kalktgmda afedersnz agzıma ekşi su gelmiş oluyor bogazımda takılma hissi yasayanlar ve geçirenler yardımcı olursa sevinirim...

Tatlım ben 3 kez endoskopi yaptırdım git yaptr bende sen gbiyim ama miden daha kötü olmadan çare bul. ;)
Bu arada kudret narinin faydasını gordunmu nasil tuketiyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlım ben 3 kez endoskopi yaptırdım git yaptr bende sen gbiyim ama miden daha kötü olmadan çare bul. ;)
Bu arada kudret narinin faydasını gordunmu nasil tuketiyorsun

SABAHLARI AÇ KARNINA BİR TATLI KAIGI KUDRET narını br tatlı kestane balıyla karıstıırp yiyorum cok iyi :) korkuyrm ya :D uyutup yapıyorlar demi artık sen öyle mi yaptrdn nasıl zor muydu

reflüyü yıllardır çektiğim için naçizane tavsiyem, gaviskon muhakkak kullan yutkunmayı çözmek için. bir de çiğ patetes suyu iyi gelir mideni rahatlatır, haberin olsun

Back