Reflüsü olanlar lütfen yardım edin. (Boğazda takılma, geniz akıntısı) :(

berrakxxx1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
3
0
28
Merhaba arkadaşlar. Bir dedim var ama çok büyük bir derdim var. Geçmiyor bir türlü. Diken üstündeyim sanki. Ağzımda 5-6 yıldır ekşi bir tad var. (19 yaşımdayım) Geniz akıntısı gibi bir his var. Balgam çıkmıyor ama sanki boğazımda bir şey varmış gibi. Gitmediğim doktor kalmadı bir çok değişik yerde KBB ye gittim. Farenjit sinüzit deyip yolluyordular. 2 yıl önce öğrendim ki alerim varmış ev tozu ve polene. Asıl derdim boğazımda sürekli dolma hissi genizde acılık hissi sabah kalktığımda koku olması. Arada sıradada oluyor o ekşilik hissi geldiği zaman koku oluyor farkediyorum Acaba reflü mü diye düşünmeye başladım doktora gideceğim ama en azından biraz bilgim olsun diye soruyorum. Dilimde bir pas var ve sürekli boğazımı temizleme ihtiyacı duyuyorum. Son gittiğim 2 doktor geniz akıntısı alerjik kaynaklı dedi ama kulladığım ilaçlar hiç işe yaramadı. İçimde Allah korkusu olmasa gerçekten intihar ederdim. Bir türlü anlayamadım neden kaynaklı bu dert. Çok üzülüyorum. Düşünün bademcik iltihabı olduğunuzda hissettiğiniz o rahatsızlık hissini. Sürekli yaşıyorum bunu. Ne yapacağımı şaşırdım. Burada konuyu açmamın sebebi belki birileri tecrübelerine dayanarak bir yok gösterir. Hayat zindan oldu bana. Ne olur bildiklerinizi paylaşın

Meraba, ben de aynı sorunu yaşıyorum 6 aydır boğaza yapışık balgam var alerji dediler defalarca alerji ilacı kullandım asla geçmedi sonrasında yutkunma zorluğu yaşayınca reflü ilaçları da fayda etmeyince endoskopi yapıldı ve alkalen reflü gastrit teşhisi kondu safradan kaynaklıymış ve boğaz şikayetimi de bu safra reflüsü yapıyormuş şimdi 14 gündür ilaçları düzenli kullanıp reflü belsenme listesine çok dikkatli bir şekilde uyuyorum. Boğazdaki yapışık balgam hala geçmedi sormak istedim şu an nasılsın kendini nasıl hissediyosun tedavi oldun mu? ve geniz akıntısı geçti mi? Umarım iyisindir cevap verirsen çok sevinirim iyi akşamlar.

Bende de sanki bogazımda Birsen varmiş gibi hiss var gitmediğim doktor kalmadı tüm kontrolları yaptılar ama hicbirsey bulmadılar şimdide geçmedi halen

Merhabalar, ayni sorunu yaşıyorum çok canim sıkılıyor ne yapacağımı bilemedim. Sizde gectimi? İnsallah iyi haberlerinizi alırız bizede umut olursunuz insallah

Merhabalar, ayni sorunu yaşıyorum çok canim sıkılıyor ne yapacağımı bilemedim. Sizde gectimi? İnsallah iyi haberlerinizi alırız bizedeu
Merhaba, merak ettim acaba sizin sorununuz gectimi? Uzun zaman olmus siz yazali. Suanda bendede ayni şikayetler var yapışkan balgam cok lanet bişey birturlu gitmiyor. Cok olumsuz etkiliyor yasam kalitemi. İnşallah sizde gecmistir. Okursaniz sevinirim

Nasılsın oldunuz ,geniz akintiniz geçti mi? Reflü vs ne teşhis koyuldu?

Şuan aynı sorunu bende yaşıyorum. Yutamıyorum 3 günde 3 kilo verdim yemek yiyemiyorum boğazdan geri dönüyor. Artık dayancak halim kalmadı. Doktor endoskopi yapmadı ilaç verdi sonra kontrole gel dedi ama o kadar yıpranmış durumdayım ki bende. Nasıl oldunuz geçti mi durumunnuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…