- 31 Mart 2016
- 3
- 0
- 28
- Konu Sahibi berrakxxx1
Merhaba arkadaşlar. Bir dedim var ama çok büyük bir derdim var. Geçmiyor bir türlü. Diken üstündeyim sanki. Ağzımda 5-6 yıldır ekşi bir tad var. (19 yaşımdayım) Geniz akıntısı gibi bir his var. Balgam çıkmıyor ama sanki boğazımda bir şey varmış gibi. Gitmediğim doktor kalmadı bir çok değişik yerde KBB ye gittim. Farenjit sinüzit deyip yolluyordular. 2 yıl önce öğrendim ki alerim varmış ev tozu ve polene. Asıl derdim boğazımda sürekli dolma hissi genizde acılık hissi sabah kalktığımda koku olması. Arada sıradada oluyor o ekşilik hissi geldiği zaman koku oluyor farkediyorum Acaba reflü mü diye düşünmeye başladım doktora gideceğim ama en azından biraz bilgim olsun diye soruyorum. Dilimde bir pas var ve sürekli boğazımı temizleme ihtiyacı duyuyorum. Son gittiğim 2 doktor geniz akıntısı alerjik kaynaklı dedi ama kulladığım ilaçlar hiç işe yaramadı. İçimde Allah korkusu olmasa gerçekten intihar ederdim. Bir türlü anlayamadım neden kaynaklı bu dert. Çok üzülüyorum. Düşünün bademcik iltihabı olduğunuzda hissettiğiniz o rahatsızlık hissini. Sürekli yaşıyorum bunu. Ne yapacağımı şaşırdım. Burada konuyu açmamın sebebi belki birileri tecrübelerine dayanarak bir yok gösterir. Hayat zindan oldu bana. Ne olur bildiklerinizi paylaşın