Çocuk Hastalıkları Reflü ve ilaç kullananlar var mı cevap lütfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kocyigit_4334

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
131
56
298
Merhaba 3aylık bebeğim 20 gününden beri kusuyor Dr reflüdedi gaviscon infaat başladı yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz fakat sabağa karşı resmen su çıkarıyor 8 gündür de motilium kullanıyoruz ama gün içinde de kusmaya başladı bu durumu yaşayan var mı varsa çözüm bulabildiniz mi yatak başı dikleştirme emzirirken dik pozisyon sonrası hemen yatırmıyorum ama değişen yok hatta bu gün emerken bile öğürüyor😔

Şu yaşımda reflü beni aylarca mahvetti, bebişe hiç kıyamadım şimdi ya. :(
Allah şifa versin inşallah.

Merhaba kizlar benim sizlere bir sorum olucak..bebegimin dudak ustu hafif morluk nedeni ile cocuk kalp dr na goturduk. EKG cekildi sonra ultrason ile bakikdi..dr muz emin olmak icin bebegimi narkoz vererek BT ile bakmak istedi ve yaptirdik..cok sukur ki kalplr ilgili bir sorun cikmadi..morluk sebebinin ve hirlama sesinin reflu ile ilgili olabilecegini soyleyip gaviskon bs iki ilac verdi yarin baslayacagim kullanmaya...sizleri de basina boyle bisey geldi mi ya da bebegi reflu olan var mi ne gibi belirtileri oluyor? Neler yapiyorsunuz??? Allah tum benisleeimizi korusun hepsini saglikli sihhatli omurler nasip etsin 🙏 simdiden cvp lar icin tesekkurler 😘

Merhaba kizlar benim sizlere bir sorum olucak..bebegimin dudak ustu hafif morluk nedeni ile cocuk kalp dr na goturduk. EKG cekildi sonra ultrason ile bakikdi..dr muz emin olmak icin bebegimi narkoz vererek BT ile bakmak istedi ve yaptirdik..cok sukur ki kalplr ilgili bir sorun cikmadi..morluk sebebinin ve hirlama sesinin reflu ile ilgili olabilecegini soyleyip gaviskon bs iki ilac verdi yarin baslayacagim kullanmaya...sizleri de basina boyle bisey geldi mi ya da bebegi reflu olan var mi ne gibi belirtileri oluyor? Neler yapiyorsunuz??? Allah tum benisleeimizi korusun hepsini saglikli sihhatli omurler nasip etsin 🙏 simdiden cvp lar icin tesekkurler 😘
Emereken yutmakda zorlanıyor gazla berbat kusuyor hatta gazı çıksa bile kusuyor mide geri verdiğinde yutkunmaya çalışıyor öksürüyor ara ara geviş getiriyor

Bebeğim 5 buçuk aylık hala çok kusuyor. Başlarda reflü dendi gaviscon kullandık Bi işe yaramadı. Kilosunu etkilemiyor diye önemsenmedii. Şuan kilo alımını da etkiliyor doktor idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi ama malesef idrar tahlili veremedik. Eğer verebilirseniz idrar yolu enfeksiyonuna baktırın.

Back