Dün sabah kalktığımda tam iki göğsümün arasının biraz aşağısında bi ağrı vardı . Kıpırdadıkça bişey saplanıyordu sanki.
Sonra okula gittim. Her nefes alışta ağrımaya başladı.
Eve geldim babamo aradım dediki reflü olabilir doktora gidelim.
Bi kaç gindür hıçkırık tutuyo.
Bu belirtilerinden biri.
Sonra ben normalde dişlerime temizliğime özen gösteririm. Annem iki üç gün önce dediki ağzın kokuyo dişkerini fırçalamıyormusun. Dedim fırçalıyorum. Aüız kokusu da belirtilerde var. Ve yutkunurken bugün sanki boğazıma bişey takılmış gibiydi. Vu da belirtilerde var. Benim zaten en az 6-7 ayduır sabahları kalktığımda midem bulanıyo hatta sırf bu yizden kahvaltıda yapmıyorum okula giderken ve sabahları hani midem boş kusamıhordum ve acı bi sıvı geliyordu.
Sizce ben reflü müyüm. Nolur birşeyler söyleyin =(
Sonra okula gittim. Her nefes alışta ağrımaya başladı.
Eve geldim babamo aradım dediki reflü olabilir doktora gidelim.
Bi kaç gindür hıçkırık tutuyo.
Bu belirtilerinden biri.
Sonra ben normalde dişlerime temizliğime özen gösteririm. Annem iki üç gün önce dediki ağzın kokuyo dişkerini fırçalamıyormusun. Dedim fırçalıyorum. Aüız kokusu da belirtilerde var. Ve yutkunurken bugün sanki boğazıma bişey takılmış gibiydi. Vu da belirtilerde var. Benim zaten en az 6-7 ayduır sabahları kalktığımda midem bulanıyo hatta sırf bu yizden kahvaltıda yapmıyorum okula giderken ve sabahları hani midem boş kusamıhordum ve acı bi sıvı geliyordu.
Sizce ben reflü müyüm. Nolur birşeyler söyleyin =(