• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

reflü mü kalp mi

ENDOSPOR

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
122
0
16
Ankara
reflü ağrısı kalbe vurur mu ? acayip ağrım oluyor.angina pektoris hastalığının da belirtileri var ama hangisi çözemedim.lütfen yardım edin

reflü ağrısı kalbe vurur mu ? acayip ağrım oluyor.angina pektoris hastalığının da belirtileri var ama hangisi çözemedim.lütfen yardım edin

Canm bendede reflu vardı uzun sure ilac kullandim cok agri yapiyodu seni anliyorum. Fakat kalbe vurdugunu bilmiyorum. Benim sırtıma vuruyodu agrısı genelde böbreklerime..

Canm bendede reflu vardı uzun sure ilac kullandim cok agri yapiyodu seni anliyorum. Fakat kalbe vurdugunu bilmiyorum. Benim sırtıma vuruyodu agrısı genelde böbreklerime..

Ya canim 2 aydir acayip agri var sol gogsumun hemen altinda. Yururken yatarkenhizli ya da cok yedigimde vs baya agriyo. Nette arastirdim reflude olabilir bi kalp hastaligida. Reflude bu sorunu yasayan var mi bilmiyorum. . Ama agri yapiyo hemde hic beklemedigim zamanlarda bile

kesinlikle vuruyor ağrı, bir aile dostumuz kalp korkusu ile gitti geldi doktorlara, en son reflü ve ülser çıktı

Back